Kontakta oss

Sledtrax TV

IT´S A LIFESTYLE EP5 – KELEKKAMESSUT & BRP FACTORY TOUR!

När vintern kastar sitt glittrande täcke över den skandinaviska vildmarken, då vet man att det är dags för Team Sledtrax att väcka sin videoserie ”Behind the Scenes”! Häng med på en resa som skulle göra självaste Jultomten avundsjuk! Vi lämnar spåren och tar sikte på Rovaniemi, där midvinterdrömmar blir verklighet. I år sparkar vi igång säsongen med en episk roadtrip, Vår första destination: ingenstans annat än Tomtens förlovade hemort, Rovaniemi. Det är inte bara Rudolfs mule som lyser rött här, utan även våra förväntansfulla ansikten i det kylslagna vinterlandskapet!

Vi gör ett pitstop vid Effekt Powerstore i Örnsköldsvik, där vi beskådar deras nya anläggning – en tempelvärdig hyllning till alla saker snöskoter. Sedan tar vi sikte på Europas största skotermässa – Kelekkamessut. Men det är inte bara en mässa, det är snöskoterfolkets Mekka, en sammankomst där de senaste modellerna från Lynx, Ski-Doo, Arctic Cat & Polaris inte bara visas upp, utan även alla de senaste tillbehör och kläder från snöskoterbranschen. Team Sledtrax hinner även med ett besök hos Lynx & Ski-doo fabriken, där önskelistan från många av våra läsare kan göras lång.

Och mitt i denna motorbrummande symfoni finner ni vår egen Mattias – mannen som vanligtvis är bakom kameran – som jonglerar linser och filter för att fånga varje ögonblick. Han är en mästare på omtagningar, nu när han bytt plats för att inte tala om hans tålamod, som måste vara lika stort som den finska tajgan vi reser igenom.

Så, snör på dig mössan, för nu bär det av. Vi lovar dig inte bara en resa fylld med tvåtaktsdoft och skoterjubel, utan en titt bakom kulisserna på hur vi skapar material för magasinet. Är du redo att gasa igång vintern med Team Sledtrax? Kamerorna rullar, snöskotrarna gnistrar och äventyret väntar. Låt säsongens första snöskoteräventyr börja!

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Se fler SledtraxTV

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax TV

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen