Kontakta oss

MÖJLIGHETERNA MED SLEDTRAX

ETT LIVSSTILSMAGASIN!

Sledtrax är Europas första och i särklass största renodlade nättidning för powersportintresserade. Vi återspeglar nöjet och livsstilen från ett positivt perspektiv med nyheter, reportage och olika tester. Detta speglas i artiklar och genom SledtraxTV. Reportagen görs över hela Sverige men likaså från utlandet.

KVALITET!

Till Sledtrax söker sig läsarna för att de vill läsa seriösa, initierade och inspirerande powersport artiklar. Därför skriver vi oftast med glimten i ögat men vi tummar aldrig med den grundläggande seriositeten. Något vi blivit kända för! Att förknippas med seriositet ihop med ett positivt och fräscht nytänk tror vi ger ett stort mervärde för våra annonsörer.

FOKUS – MÅLGRUPP!

Vår fokusgrupp är snöskoterintresserade i alla åldrar!
Enligt vår externa mätleverantör är läsarprofilen:
90 % män och 10 % är kvinnor.
Åldersspann: 18-24 – 19%
Åldersspann: 25-34 – 29%
Åldersspann: 35-44 – 32%
61 % är alltså mellan 25-44 år, det är en mycket köpstark grupp!

UPPLAGA:

Sedan starten 1 Januari 2010 har vi på kort tid byggt upp en ansenlig läsarskara och tillströmningen av nya läsare är konstant. Idag läser och tittar ett mycket stort antal powersportintresserade på Sledtrax och SledtraxTV. Vi tål verkligen att jämföras, allra helst om ni vill nå den breda massan.

I februari 2018 hade vi för första gången närmare 100.000 läsare som förkovrade sig i alla sköns läsning och via SledtraxTV. Vi skriver med glimten i ögat för att inte bli långtråkiga men samtidigt tar vi vårt journalistiska arbete på fullaste allvar. Målgruppen för dig som annonsör är alltså given! Vuxet folk som kan läsa och är intresserad av produkter samt företeelser inom powersportindustrien.

SLEDTRAXTV:

SledtraxTV startades säsongen 17/18 för att fortsätta vara i framkant av den digitalisering vi en gång påbörjade. På SledtraxTV ger vi våra läsare/tittare massvis av skönt videomaterial i form av reviewer om maskiner, produkttester, “feelgood” filmer osv. SledtraxTV har växt i rekordfart och vi har på de flesta episoderna mellan 10.000-30.000 visningar. I denna nya plattform har vi integrerat SledtraxTV och tror därför på en ännu större tillströmning av tittare kommande säsong(er). SledtraxTV är ett riktigt bra komplement till den annonsering vi erbjuder på hemsidan.

FÖRETAG SOM VÄLJER SLEDTRAX:

TESTA OSS GÄRNA!

En annons hos Sledtrax och SledtraxTV är det moderna sättet att kommunicera med potentiella kunder. Sledtrax är de medie det snackas om i stugorna runt i vårt avlånga land vilket ger ett betydande mervärde för dig som annonsör. Vi arbetar med fasta typer av annonspaket och upplägg men kan självklart skräddarsy lösningar. Det viktigare för oss är att vi har en kontinuerlig kontakt med våra samarbetspartners. För ytterligare information, pris och bokning kontakta oss enligt nedan.

KONTAKT:

Säljare: Mattias Sandberg

mattias@sledtrax.se

Tel: +46(0)73 – 046 65 80

Säljare: Jörgen Valdemarsson

jorgen@sledtrax.se

Tel: +46(0)70 – 542 46 01

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen