Kontakta oss

VÄLKOMNA TILL SLEDTRAX!

VÅR HISTORIA:

När Sledtrax öppnade 1/1 2010 hade vi en väldigt blygsam målsättning. Vi ville bli störst i Sverige, ett mål vi nådde i November 2012! Störst är ju en sak, men vi ville även vara bäst på det vi gör något vi fortfarande utmanar oss själva med varje dag! Om vi är det får vi nog aldrig reda på!? Fast antalet läsare ger ju förhoppningsvis en hint, hoppas vi. Mer än 120.000 läsare i veckan och över 100 000 unika besökare i månaden säger kanske något. Det tål att jämföras med pappersupplagor som ligger runt 4.000.

Det har hänt otroligt mycket sedan starten 2010, 2017 fick tidningen två nya ägare Mattias Sandberg och André Jonsson som lanserade en ny plattform integrerad med social media, film och i ett responsive format som gjorde det möjligt att läsa Sledtrax både via datan, paddan och mobilen. Med lanseringen kom även en stor satsning på rörligt material och sedan dess får våra besökare de senaste nyheterna, reviewena och testerna i film! 2019 lanserades Sledtrax Summer Edition med fokus på andra powersportsprodukter såsom vattenskoter, ATV, SideByside, UTV. Idag är vi 10 personer på tidningen och största powersportmagasinet i Europa.

Nu 2022 är det dags igen, med många uppdateringar på Sledtrax plattform och en lansering med storsatsning i grannlandet Norge tar vi taktpinnen än en gång. Dock med vetskapen att ca 12-15% av Sledtrax läsare redan är Norrmän alltså en ansenlig skara besökare.

Vi hoppas ni gillar den nya uppdaterade plattformen och vår fortsatta satsning på rörligt material och SledtraxTV. Vi tänker nytt och tror på den digitalisering vi en gång var först att skapa och leda vägen in till framtiden. Detta genom de senaste nyheterna, bästa testerna, häftigaste reportagen och SledtraxTV.
Hur som så lovar vi att göra vårt allra bästa för att ni ska få en trevlig upplevelse här på Sledtrax med ständigt nya artiklar och filmer. Vi är ett livstilsmagasin och satsar därför på berättelsen kring själva känslan och upplevelsen. Vår vision är att ge er läsare universums bästa powersportmagasin om inte idag, imorgon!

Pst!! Vi har även utgivningsbevis för en gammeldags papperstidning eftersom en del fortfarande lever kvar i det gamla. Som läsare ska veta att du kan kommunicera med oss enligt källskyddsprincipen och alla andra regelverk som gäller för oss tidningsutgivare.

Ride safe out there!

Mattias, André, Simen, Henrik, Jörgen, Evelina, Emil, Fabian, Christer, Elisabeth

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen