Kontakta oss

Sledtrax

Välkomna till Sledtrax!

En 100% renodlad nättidning för snöskoterentusiaster. Slagsidan för nättidningen är: lust, nöje och sköna upplevelser. Vår engelska slogan “Its a lifestyle” kokar ihop kärnan vad det här handlar om.

Nej Sledtrax är ingen vanlig hemsida. Vi är som vilken tidning som helst men trycks mer modernt skulle man kunna säga. Vi har även utgivningsbevis för en gammeldags papperstidning eftersom en del fortfarande lever kvar i det gamla. Som läsare ska veta att du kan kommunicera med oss enligt källskyddsprincipen och alla andra regelverk som gäller för oss tidningsutgivare.

När Sledtrax öppnade 1/1 2010 hade vi en väldigt blygsam målsättning. Vi ville bli störst i Europa, det målet nådde vi i november 2012! Störst är ju en sak, vi vill gärna även vara bäst på att leverera intressanta snöskoterartiklar. Om vi är det får vi nog aldrig reda på, fast antalet läsare ger ju förhoppningsvis en hint, hoppas vi.  Över 90 000 unika läsare i månaden har vi numera under säsongen. Det tål att jämföras med pappersupplagor som oftast är runt 10 000.

Vi som numera står bakom Sledtrax är ett ungt och fräscht gäng i våra bästa år. Vi hoppas ni gillar den nya plattformen och satsningen på SledtraxTV. Vi tänker nytt och tror på den digitalisering marknaden går mot. Vi på Sledtrax vill röra om i grytan hos den så annars förlegade skoter tidnings branschen och leda vägen in till framtiden. Detta genom de senaste nyheterna, bästa testerna, häftigaste reportagen och SledtraxTV.

Hur som så lovar vi att göra vårt allra bästa för att ni ska få en trevlig upplevelse här på Sledtrax med ständigt nya artiklar och filmer. Vi är ett livstilsmagasin och satsar därför på berättelsen kring själva känslan och upplevelsen. Vår vision är att ge er läsare universums bästa skotermagasin om inte idag, imorgon!

Ride safe out there!

Mattias, André, Andreas, Henrik, Madelene, Jörgen

 

Facebook

Populär läsning

Instagram

[adrotate group="2"]
Till toppen