Kontakta oss

Sledtrax testar

LYNX BOONDOCKER 600R UTRUSTAS MED SKINZ DEL TVÅ.

Dagens maskiner är onekligen välslipade diamanter redan när de anländer från fabrik men vi är alla skapt i olika former och har därmed olika förutsättningar. En del originalprylar behöver därför bytas ut för att anpassa och stärka maskinen efter det personliga behovet och efter eget tycke för att maximera samspelet mellan förare och maskin. Nu utrustar vi Lynx Boondocker 600R steg två.

Långtestperioden fortsätter och det är dags för oss att ta vägarna förbi Magnus och Mattias på Modshop för att parkera Lynx Boondocker 600R innanför deras dörrar. Denna gång för att anpassa maskinen efter lite mer personliga inställningar.

Skinz Dyna

Skinz dyna

Originaldynan upplevs väldigt liten och smidig men med en längd på 160 cm har det inte alltid varit en dans på rosor när det är dags att förflytta sig snabbt på maskinen. Skinsdynan byts enkelt ut med klick on funktionen och gör dig redo för en smidigare förflyttning genom den låga och avsmalnade utformningen, något som kommer att underlätta enormt mycket för mig.

Skinz Rasmusen styre

Lynx skinz rasmusen handlebar

Originalkörställningen är för mig alldeles för högt. Jag upplever att styret kommer för högt upp och det leder till bristande kontroll på maskinen vid tillexempel skråkörning. Detta råder vi bot på genom att byta ut originalstyret till Skinz rasmusen handlebar. Detta styre är en smalare modell där hooken landar i handflatan och ger därmed maximalt grepp och bästa känsla.

Styrhöjare

Styrhöjare skinz

Personligen upplevs originalstyret samt höjare alldeles för högt. Jag trivs väldigt bra med ett lägre styre då jag upplever en ökad kontroll och ger mig bättre styrka när jag ska hantera maskinen.  Vi bytte därför ut originalhöjaren till en 4” höjare från skinz för en bättre och personligt anpassad körställning.

CFR Grips

CFR handtagsgummin

Handtagsgummin från CFR med matchande Lynxblå färg. Dessa handtagsgummin ska bjuda på ett bra grepp och går att använda tillsammans med handtagsvärmare som monterades.

Eluppvärmt bromshandtag

Eluppvärmt Bromshandtag från skinz

Original bromshandtaget upplever jag lite otillgängligt vilket leder till att jag känner att jag inte har full kontroll. Här kliver Skinz in i bilden och erbjuder ett eluppvärmt justerbart bromshandtag som gör det möjligt att ställa in handtaget så att det passar just dig. Detta bromshandtag underlättar enormt mycket för mig då bromsen blir mer lättillgänglig för mina händer och ger mig ökad kontroll.

Bromsvätske skydd

Brake protector

Bromsvätskebehållaren är tillverkad i plast vilket gör den ömtålig och att den lätt går sönder och kan leda till att körningen är slut för den dagen. Vi tar det säkra före det osäkra och monterar ett skydd för behållaren från TKI.

Dessa produkter underlättar enormt mycket för mig då maskinen blir mer anpassad efter mina egna behov. Samtliga produkter hittar ni på MODSHOP De hjälper dig gärna att ta fram produkter för en personlig anpassning på din maskin. 

Läs fler Sledtrax Testar

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen