Kontakta oss

Nyheter

SKOTERDELEN BLIR ARCTIC CAT HANDLARE

Skoterdelen har funnits sedan 2005 och erbjuder skoterutrustning och hardparts inom powersports. Nu meddelar företaget att man tar ett nytt spännande steg i sin snart 15 åriga historia. Skoterdelen blir återförsäljare för Arctic Cat snöskotrar och ATV. Sledtrax är såklart intresserade av nyheten och slog företaget en signal för att ta reda på allt nytt och spännande. 

Från vänster: David Davidsson, Mattias Ahlberg

Stort grattis till avtalet med Arctic Cat / Textron! Vad är anledningen till att ni börjar handla med skotrar och ATV?

– Tack så hemskt mycket! Vi varit med många år nu med försäljning av utrustning och skoterdelar, ett naturligt steg i företagets utveckling är att komplettera med ett märke i ryggen. Vi kommer nu kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning. Med den kunskap och erfarenhet vår personal besitter kring skoterdelar och skoterutrustning och med Arctic Cat i ryggen blir vi en komplett handlare säger David Davidsson marknadsansvarig på Skoterdelen.

Hur ser framtidsplanerna ut för ut för kommande säsong?

– Vi siktar på att få ut så många maskiner som möjligt. Vi kommer trampa gasen i botten och försöka etablera oss som en komplett handlare. När maskinerna levereras i höst har vi en nyrenoverad verkstad med fokus på ATV & Snöskoter. Vi utökar även vår butiksyta med showroom för skotrar och ATV. Under sommaren kommer vi även sätta alla rutiner och personal för att ge kunderna bästa service.

Ni är väldigt stora när det kommer till skoterdelar och skoterutrustning! Vad är fördelen med att handla snöskotrar av er till skillnad mot andra handlare? 

Handlar man en skoter av oss, finns allt runtomkring. Vi har lång erfarenhet och kunnig personal kring allt inom skoterutrustning och hardparts. Våra kunder kommer få ta del av riktigt fördelaktiga erbjudande ihop med skoterdelen.

När kan man titta förbi och klämma och känna på Arctic Cat 2020?

Nu på söndag 24/3 kl 9.00-12.00 i våra lokaler i Skanderåsen.

Läs mer på www.skoterdelen.com

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen