Kontakta oss

Nyheter

750 000 KR VÄNTAR PÅ SVERIGES SKOTERKLUBBAR!

Vi vet att allt obetalt arbete som läggs ned i skoterklubbarna inte alltid får den uppmärksamhet det förtjänar. Därför bildade SVEDEA Skoterfonden 2012, som sedan dess delat ut närmare en miljon kr till en lång rad olika klubbrelaterade projekt. Som en del av Skoterfonden lanserar vi nu även ett ledbidrag som kan hjälpa din klubb att hålla era skoterleder i topptrim!

Tipsa din klubb om vårt ledbidrag

Alla vet vi hur viktiga skoterlederna är för en klubb och vilken arbetsinsats som ibland krävs för att hålla dem i form. Därför vill vi bidra på vårt sätt genom att introducera vårt ledbidrag. Alla klubbar som har ett samarbete med Svedea kan söka ledbidrag. Om din klubb inte samarbetar med oss idag så ansluter sig klubben enkelt på vår hemsida där man även kan ansöka om bidrag.

Pengarna ska användas till skötsel av skoterleder som t ex sladdning, röjning och annat som hör till det löpande underhållet. Det enda klubben behöver göra är att redovisa, och kunna styrka, det antal mil man har att underhålla. Då kan klubben få ett ledbidrag som står i direkt förhållande till det antal mil de ansvarar för och de antal klubbar som söker bidrag.

Ansökan är öppen fram till 30 november

Ett ledbidrag klan bidra till att fler får njuta av säkra leder, härliga skoterturer och fina utflyktsmål. Därför är alla klubbar vi samarbetar med varmt välkomna att söka fram till den 30 november!

På Svedea älskar vi skoterlivet och vet hur mycket frivilligt arbete och energi som läggs ned för att utveckla det. Därför startade Svedea Skoterfonden. Sedan 2012 har vi på så sätt kunnat stötta svenskt skoterliv och idag avsätter vi en miljon kronor per år för detta arbete.

ANSÖK NU

Ledbidraget – en del av Skoterfonden

Ledbidraget är en del av Skoterfonden. Via det kan alla anslutna skoterklubbar ansöka om, och dela på vårt ledbidrag på 750 000 kr som vi avsätter för löpande underhåll av skoterleder. Det ekonomiska bidraget står i direkt förhållande till det antal mil skoterled som klubben håller i bra skick. Dessutom kan alla anslutna klubbar söka projektbidrag en gång per år till ett sammanlagt belopp om 250 000 kr per år. Projektbidraget skall då gå till ett ändamål som gynnar klubben, medlemmarna och skoteråkandet.

Ha en gnistrande vit skotervinter!

Besök SVEDEA

Läs fler Nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen