Kontakta oss

Trax impressions

ARCTIC CAT HARDCORE 8000 146″ – KATTEN RYTER!

Det är inte varje dag man får chansen att testköra en ilsken katt i perfekt, orörd pudersnö. Men när möjligheten erbjöds under våra dagar i West Yellowstone att testa Arctic Cat Hardcore 8000 146″, blev det helt enkelt ett ganska lätt val. Vad som följer är en dag full av adrenalinfyllda äventyr och insikter om denna maskins kraft och smidighet.

Ett hav av pudersnö väntar!

Morgonen började med en oändlig vy av ett snötäckt landskap. Medan solen började krypa upp över horisonten, skimrar snön som ett täcke av diamanter. Perfekt för att testa denna kanske inte så nya, men ack så roliga och smidiga 146a! Vi möts nere på parkeringen där alla 2024 års modeller står skinande blanka uppradade på kö. Våra blickar möts, katten ser ilsken ut, ska undertecknad kunna tämja den? Det är nu dags att ta reda på det.

Kraften bakom maskinen

Med nyckeln i tändningslåset, ett snabbt vrid och Hardcore 8000 146″ brummar till liv. Katten ryter och undertecknad knäpper hjälmen. Rovan som suttit i katten under de sista åren har verkligen varit bulletproof. Kanske inte det mest effektstinna kraftpaket på marknaden men driftsäker och tillräcklig. Det sitter inte i maskin utan piloten är tankarna som far genom huvudet, nu kör vi!

Smidighet trots effekten!

Det som imponerar omgående är hur smidigt denna skoter hanterar pudersnön. 146-tummaren i mängder med puder borde bli ganska svårt? Men med monorail och stort snögenomsläpp tillsammans med en hög matthastighet går det mesta att erövra. Pudersväng och pillow efter pillow busar vi oss fram. Katten ger allt, likaså chauffören. Fjädringen från Fox arbetar på högvarv och ger ett härligt flyt. Ett och annat glädjetjut romas innanför hjälmen, vilken fantastisk miljö och snö. Detta är verkligen få förunnat.

Känslan av frihet!

Det är något njutbart med att köra genom orörd pudersnö med vinden i ansiktet. Den känslan av frihet, blandat med en gnutta adrenalinfylld spänning, är oslagbar. För varje kilometer jag kör, känner jag hur maskinen och undertecknad kommer bättre överens. Dess respons på varje rörelse, varje gaspådrag, varje sväng, nu är vi nära perfektion!

Slutsats:

Jag kan inte annat än att vara tacksam för denna upplevelse. Miljön, vyerna, känslan, adrenalinet.. WOW! Arctic Cat Hardcore 8000 146″ är en maskin som erbjuder både kraft och precision i en otroligt välbalanserad paket. För den som söker adrenalinfyllda äventyr på snö, kan detta vara maskinen för dig!

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala Arctic Cat handlare:

TRAKTOR CITY PITEÅ

YNGVESSON MASKIN

EFFEKT POWERSTORE

ERLAS MOTOR

Läs mer på Arctic Cat

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen