Kontakta oss

Sledtrax testar

ARCTIC CAT M HARDCORE ALPHA ONE ANSLUTER TESTFLOTTAN

Arctic Cat M Hardcore Alpha One med singelskena slog ned som en stenhård bomb 2019. En monorail i boggie anpassad för enkelhet i lössnön och smidighet i skogen. 2019 var också året då vi senast testade en lössnömaskin från Arctic cat och till 2021 har en del uppdateringar och justeringar gjorts för att ta denna lössnöracer till nästa nivå. Häng med under denna säsong när vi ska se vad Arctic Cat M Hardcore Alpha One går för.

ARCTIC CAT M HARDCORE ALPHA ONE

Förväntningarna och förhoppningarna är alltid högt ställda när hösten går mot sitt slut och kallgraderna börjar göra oss sällskap, det är nära nu och vintern är snart här! JIPPI!!! Hur mycket snö ska vi få detta år? Hur många glada minnen ska skapas under denna säsong? Hur ska undertecknad utveckla sin körning detta år?

Henke på Speedshop Servicecenter och Mattias Sandberg

Frågorna är många och ett av de tidiga svaren är att vara optimerad för vintern. Dels att försöka hålla sig i form för att slippa blodsmaken i munnen när alla tusentals fastkörningar som med 100% sannolikhet kommer att ske ska bärgas. Men likaså hämtning av årets långtestskotrar som förhoppningsvis ska hjälpa mig ute på alla äventyr och göra mig till en bättre skoteråkare! I detta fall en Arctic Cat som jag senast körde 2017 som jag både har stora förväntningar på och som jag är sjukt peppad på att testa.

Speedshop Servicecenter

Samtalet kom för ett par veckor sedan, Henrik på Speedshop Servicecenter i Krokom är på andra sidan luren och informerar att en glänsande röd Hardcore Alpha som står i butiken och väntar på mig. Gladare än ett barn på julafton tar jag mig till garaget och kopplar vagnen för att bege mig ett par mil norr om Östersund mot handlaren.

Henke i verkstaden på Speedshop Servicecenter

Väl i butiken möts jag av välfyllda hyllor med tillbehör och produkter från Arctic Cat, kläder från Jethwear och Rought concept bakbågar som Speedshop Servicecenter är ensamma om att ta in till Sverige. En riktigt snygg bakbåge som finns till alla snöskotermärken och som förstärker chassit i tunneln.

ARCTIC CAT M HARDCORE ALPHA ONE

Papper signeras, pengar byter ägare och undertecknad blir med Arctic Cat igen. Hardcore Alphan lastas och körs till garaget. På vägen hem svänger jag förbi Textron kontoret och hämtar en del godis som ska monteras på denna skönhet. Mer om vad vi ska testa för tillbehör och hur maskin ska utrustas kommer efter vår nästa artikel då maskinen förhoppningsvis ska testas på snö för första gången.

Stay tuned!

Läs fler Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Arctic Cat handlare:

SPEEDSHOP SERVICECENTER

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen