Kontakta oss

Produkter

BRONCO HAVOC SÄTTER HÄSTKRAFTERNA I BACKEN

Oavsett fordon brukar man alltid söka efter bästa greppet beroende på tilltänkt användningsområde. Det kan vara däck, propeller eller skotermatta och utformningarna varierar lika mycket som väderlekarna på midsommar. Nu ska vi titta närmare på Bronco Havoc ett däck som är framtaget för ATV-körning i blöt och lerig terräng.

Bronco Havoc heter däcken vi testat och de har ett kraftigt mönster med hela 35 millimeters djup. Det liknar nästan mer paddlar än vad man är van vid på lite mer allround däck och det är helt enkelt för att det ska finnas grepp även när det börjar bli djup lera. Nått man märker är att ett så pass grovt mönster också kräver en hel del effekt när vi testat dom på en Polaris Sportsman 570 som har cirka 44 hästkrafter. På den maskinen känns lågväxeln bäst när det börjar på att gå tungt och vill man kunna vara värst är förmodligen en 1000 cc maskin att föredra.

En bonus som blev på just den atv vi testade var att markfrigången blev betydligt högre än tidigare. Tillsammans med det grova mönstret fick vi både betydligt bättre grepp men såklart även framkomlighet då större hinder kan passeras. Helt enkelt ett riktigt bra däck som man hittar hos DUELL´s återförsäljare runt om i Norden.

Beställ dina Bronco däck hos din lokala Polaris handlare:

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

TIDY POWERSPORTS

SN MOTORSERVICE

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

CAMP GAUTO

Läs fler Sledtrax tester

Gillar du kläderna på bilderna kika in: KLIM

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen