Kontakta oss

Produkter

KLIM – SLITSTARKA KLÄDER TESTAS

När man kör ATV som vi gör under större delen av sommarhalvåret eller för cross och MC är det viktig med riktigt bra utrustning i form av kläder och skydd. Vi på Sledtrax har testat de senaste från kvalitetsmärket KLIM. Häng med när vi tar er igenom denna klädjungel.

KLIM Traverse Jacka & Byxa

Tillverkat i slitstarkt skaltyg med gore-tex membran är detta ställ något som passar för de flesta motoraktiviteter under sommaren. På crosscykeln, MC eller ATV´n håller Travers kläderna dig varm och torr i oförutsägbar vädermiljö som vi till stor del har här uppe i norden. Flera inbyggda skydd finns i jackan och byxorna men kan lätt plockas av vid tvättning eller om du vill använda jackan till vardags.

Jackan håller dig sval tack vare mesh tyget och på flertalet ställen finns ventilation, något vi på Sledtrax uppskattar är hur lätt i vikten hela stället är vilket gör dig både rörlig och smidig. Men ett antal ATV turer på nacken i dessa kläder på kan vi inte annat än starkt rekommendera Traverse uppsättningen som håller toppklass!!

KLIM Arsenal Ryggsäck

En nätt och smidig ryggsäck med 14 liter packyta för att ha med sig det mest nödvändiga för äventyret. En behaglig passform med smarta fickor framtill och tillverkat i ett material av cordura borgar denna rygga att hålla för många utflykter och år. Utrustad med en 3 liters hydrapak gör det enkelt att få ta en zip vatten genom munstycket som fästes på framsidan. Baksidan av säcken som du har mot ryggen har mesh tyg och paneler av fäste för att ge maximal ventilation. Denna säck passar lika bra att använda på sommaren såsom vintern och vi på Sledtrax kommer ha stor användning av denna i kommande äventyr.

KLIM Outlander GTX Boot

En riktigt bekväm känga som är uppdaterad inför året och enkelt knyts genom det smidiga BOA systemet. En stabil sula med grovt mönster och med inbyggda skydd för ankeln passar denna sko både för MC körning men bekvämligheten gör att du även kan använda skorna vid utflykter och för hike. Tillverkad i Gore tex membran gör att du håller fossingarna både varma och torra. Efter ett antal turer i denna känga kan undertecknad intyga att det är en väldigt bekväm sko som passar för det mesta.

KLIM Tactical Pro jersey

En stilren tröja med lätta inbyggda skydd, Gjord i Cordura stretch som gör tröjan oerhört bekväm. Ventilerad för de allra varmaste dagarna och förstärkt över axlar och armbågar passar denna snygga Jersey perfekt under de lite varmare dagarna på ATV eller crossmotorcykel.

KLIM Mojave pro glove

Den ultimata handsken som både är riktigt skön att ha på sig likväl som skyddande om olyckan skulle vara framme. Tillverkad i skyddande getläder och med Poron XRD mjuka skydd och laser skuren öven handleden sitter handsken som klippt och skuren. Ett egentillverkad grip material framtaget av KLIM finns på insidan för att ge handsken de ultimata greppet om styret. Efter flertalet turer har detta blivit en stor favorit av undertecknad.

Läs fler Sledtrax tester

Gillar du kläderna på bilderna kika in: KLIM

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen