Kontakta oss

Nyheter

CAN-AM OFFROAD NYHETER 2021

Can-am har presenterat sina nya maskiner inför modellår 2021 och vi ser en hel del förfiningar på redan etablerade modeller. Ny fjädringsteknik har letat sig in på SSV sidan och ATV maskiner har fått ny teknik och mer standardutrustning, vi ser även lite nyheter på tillbehörssidan.

Maverick X RS

Den största nyheten ser vi på Can-ams värsting Maverick X RS och den har en helt ny uppsättning av smarta stötdämpare som ska ge maskinen en helt ny dimension av fjädringsprestanda. Med nio sensorer som genererar data vilket gör det möjligt att automatiskt justera stötdämparna upp till 200 gånger per sekund. Prova att göra det med en traditionell klicker stötdämpare!


De snabba automatiska inställningarna gör det möjligt för maskinen att fördela kalibreringar olika mellan alla fyra stötdämpare och på så vis niger maskinen mindre vid gaspådrag och inbromsning, och vid kurvtagning blir de yttre stötdämparna styvare. Det gör att maskinen kränger mindre och får stabilare väghållning. Man har även tre snabbval man kan välja mellan, Comfort, Sport och Sport + där Comfort ger mjukast och bekvämast åkning medan Sport + läget är för den mest aggressiva och hårda körning man kan tänkas göra.

Can-am Outlander

På ATV sidan ser vi några uppdateringar och namnet PRO på toppmodellerna byts ut till XU. Can-am Outlander MAX DPS 1000 T kommer med ABS som låter maskinen gå snabbare än 60 km/h även vid traktor registrering. Original på denna maskin sitter det 14” alu fälgar och en kraftig frontbåge som ger ett bättre skydd.

Can-am Renegade

Renegaden kommer med fler motoralternativ till 2021 och nu finns den med en Rotax 650cc motor på 59 hk och ABS bromsar som tillåter fordonet att gå snabbare än 60 km/h med traktorregistrering.
Det finns olika körlägen att välja på där motorkaraktären ändras beroende på vilken typ av körning man tänkt utöva. I övrigt ser vi mest nya färger och tillbehör på nyhetsfronten från Can-Am inför nästa säsong.

Läs fler Nyheter

Kontakta din lokala Can-am handlare:

AUTO-BLÅ

E-SON

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen