Kontakta oss

Produkter

CKX TITAN AIRFLOW HELMET

Hjälm är det absolut viktigaste skyddet vi kan använda oss av och för att det ska användas krävs också att hjälmen uppfyller listan på kraven vi har för att maximera körupplevelsen och här kommer märket CKX in i bilden. CKX Titan Airflow Helmet är hjälmen där de knappast lämnat något till slumpen. Med ett gäng fördelaktiga funktioner utan att tumma på varken designen eller säkerheten känns denna kruka som en väl genomtänkt och komplett hjälm anpassad för fylla alla skoteråkares behov.  Häng med när vi tar en närmre titt på de funktioner som erbjuds.

CKX TITAN AIRFLOW HELMET

CKX Titan Airflow helmet är en mer ventilerad version för minskad luftfuktighet i hjälmen. Detta genom dubbla ventilationsöppningar på var sida om hjälmen för en ökad cirkulation av luft. Hur funkar detta under de svalare dagarna? Det löser du enkelt genom pluggar som enkelt monteras i luftintagen för att begränsa luftgenomströmmen i hjälmen och du är där med redo även för de kyligare dagarna.Framtill hittar vi ett unikt öppningsbart munstycke som enkelt öppnas med ett klick. Denna funktion har de tillämpat för att underlätta då det är dags för vätskepaus eller en återhämtande stund i form av surr med polarna och genom denna funktion kan hjälmen behållas på.

Insidan av denna hjälm bjuder på löstagbart foder och kind-kuddar för att möjliggöra en god hygien i hjälmen. Vid nospartiet hittar vi löstagbart nässkydd, så även vid ansikte, nacke och haka. Hakbandet på denna hjälm knäpps och öppnas enkelt genom deras Pro-clip system, otroligt smidigt.

CKX TITAN AIRFLOW HELMET

Till denna hjälm medföljer ett par 210 googles med ett enormt synfält. På dessa finner vi gul dubbellins med UV-skydd samt att de är anti-rep och antidim-behandlade. Förutom dessa egenskaper har goggles även ventilerad foam och ventilerande ram, detta för att hålla fukten borta. 210 goggles fästs enkelt genom snabbfästen på vardera sida av hjälmen och sitter på sin rätta plats under hela skoterturen.

Vikten på denna hjälm landar på 1450g, inte den lättaste hjälmen på marknaden men den är oerhört bekväm och med de funktioner som den erbjuder väger minst sagt upp de extragram krukan har jämfört med lättviktsklassen. Här har vi definitivt en hjälm som är väl värd att kallas funktionernas konung.

Läs mer om CKX TITAN AIRFLOW

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen