Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN 3 – AMOQ

Vi har nu kommit till del 3 av klädguiden, här kommer vi bland annat att ta en närmare titt på en ny premium serie som AMOQ släpper för denna säsong. Förutom det ska vi även att stoppa ner fötterna i en riktig svensk klassiker från POLYVER.

AMOQ:

AMOQ är den senaste aktören som gett sig in getingboet av klädtillverkare för snöskoteråkning. Lanserat 2021 av den finska tillbehörs distributören DUELL. Slogan, Unlimited passion gäller för Amoq dedikerade team som satsar på snygg design, stilrena kläder och bra funktionalitet och det till ett attraktivt pris. Här får man mycket för pengarna och årets lineup av kläder ser onekligen intressant ut.

AMOQ Aspect jacka & byxa

Det här är kanske den hetaste kombo som släppts från Amoq för kommande säsong! Serien är bestyckad med ett membran som har 30.000 i vattenpelare och 20.000 i andningsförmåga, det innebär att du bör komma hem torr även under de mest utmanande dagar. 4-vägs stretch på armar som samtidigt är förstärkta, ventilation hittar du både på rygg, under armarna och längst efter benen. När vi fick testa detta ställ under våren kändes det lätt och gav en gedigen känsla. Då undertecknad hade Eclipse suite förra vinter är förväntningar riktigt höga på årets ställ!

AMOQ Blade handske

En ny och smäcker handske som är framtagen för den aktiva backcountry åkaren. Med ett kralligt tyg och Elevent membranet håller du dig torr samtidigt som de stoppar bra mot vind. Handsken känns smidig på och ger bra känsla mot styret.

AMOQ Meteor hjälm

En hjälm som blev en storsäljare förra vintern tack vare sitt förmånliga pris och cleana design. Hjälmen sitter skönt på huvudet och känns relativt lätt med sina 1250g. Skalet är gjord av thermoplast för att skydda knoppen och blir det allt för svettiga dagar går inredningen att ta ur och tvättas. Den här krukan känns som ett mycket prisvärt alternativ.

AMOQ vision snow

Amoq vision serie blir bredare till denna vinter och kommer finnas i fler färger och alternativ. Vision snow har förutom en magnetiskt lins även fått ett nässkydd som är fäst på linsen. Brillorna sitter bekvämt mot ansiktet med hjälp av triple foamen, det inre lagret ska ta upp stötar och det yttre är fuktavvisande. Imman håller du borta de mer intensiva turerna med hjälp av Ventilation+ dubbellinsen. Det här känns helt klart som ett prisvärt alternativ till vinterns äventyr!

POLYVER BOOTS, en klassisk skotersko!

Dessa skor kan väl knappast ha undgått någon? En varm skoterstövel som håller dig torr och har sitt ursprung i sverige. När vi läser specifikationen ska dessa hålla oss varma när kvicksilvret går ner mot -40 grader, trots det känns dessa skor lätta på foten. Dessa är inte de styvaste skor på marknaden utan här har man har fokuserat på komfort. Vi kommer använda dessa då vi ska ut på familjeturer eller dagar då vi ska vara kring stugan. Hur de klarar vintern påfrestningar får ni veta under vårens utvärdering!  

Nu är det bara att ivrigt vänta på att första snön ska falla, den ljusar inte bara upp tillvaron utan gör det äntligen möjligt att få testa kläderna ordentligt.

Köp produkterna hos din lokala handlare eller hos:

AMOQ SPORTS

MONTINIX

Glöm inte att prenumerera på Sledtrax Nyhetsbrev med chansen att vinna massvis med nya produkter varje månad

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen