Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN PRESENTATION SEX – KLIM

Långa dagar ute till fjälls kräver sin utrustning. Påfrestningarna skiftas ständigt från värme, kyla, väta, snöfall till sol och det kräver att tillverkarna får fram produkter som är anpassade för olika förhållanden. Det är därför vi på Sledtrax testar en del av utbudet från KLIM av 2020 produkter för att hjälpa er läsare att välja utrustning inför denna säsong. Detta är den avslutade delen av klädguiden och i vår får ni läsa utvärderingen om vilka vi på Sledtrax tycker håller måttet och om vad som kan förbättras.

KLIM Lochsa

KLIM Lochsa

Klims värstingsuit heter Lochsa och har Tre lager Gore-Tex®. Materialet är väldigt lätt och smidigt, med bra passform och andningsförmåga för att hålla användaren torr. Hela 8 stycken ventilationsfickor gör detta ställ extremt enkelt att ventilera. Ett antal fickor för både nyklar och mobiltelefon samt industrins första integrerad transceiverficka för ökad säkerhet. Lochsa är utrustad med hängslen och prislappen på ca 11.500kr talar sitt tydliga språk. Detta är ett rent premium ställ.

KLIM Powerxross Pullover

KLIM Powerxross Pullover

KLIM powerxross Pullover är av lite tunnare material men fortfarande i Gore-Tex® membran. 100% vindtät och vattentät med minimalistisk design och två ventilationsfickor samt med två vanliga fickor är detta ett bra alternativ även under vårens soliga dagar. Priset på ca 3.500kr gör att plagget hamnar i mittensegmentet.

KLIM Powerxross Pant

KLIM Powerxross Pant

Byxorna i samma modell är av samma lite tunnare material i Gore-Tex® membran. Låg midja och strömlinjeformade konstruktion borgar för smidighet och rörlighet. 100% vindtät och vattentät är detta brallorna som är lämpliga även framåt våren. Priset på ca 3.500kr gör att byxorna hamnar i mittensegmentet.

KLIM Oculus Goggles

KLIM Oculus Goggle

Målet med dessa glasögon var att framställa de bästa gogglesen i snöiga förhållanden och för att nå dit har man jobbat med tre punkter. Ständigt ändring av ljus, brett synfält samt motstånd mot imma. Linsen är behandlade för att motstå imma på bästa sätt, samtidigt som man gjort ett brett synfält. Det går även enkelt att byta lins om man vill anpassa ljuset efter rådande förhållanden, det gör man lätt med Klims egna slide lock system. Om dem håller måttet ska vi ta reda på under säsongen. Prislappen då? Klim Oculus google blir dina för ca 2.000kr.

KLIM Havoc GTX BOA Boot

KLIM Havoc GTX BOA Boot

Detta är den första specifika skon för snowbike. Med högre skaft och integrerad Michelin sula är denna känga något utöver det vanliga. Byggd från grunden med inspiration från Klim adrenalins snöskotersko har denna modell Gore-Tex® membran, 600g thinsulate isolering och ett boasystem som sitter på vaden. Förstärkt över vristen och ovansida för kickstart och växling och en styvhet som skyddar mot slag. Vi ser fram emot att testa denna för snöskoteråkning under vintern och dojjorna blir dina för ca 5.000kr

KLIM Klutch GTX BOA Boot

KLIM Klutch GTX BOA Boot

Denna sko är framtagen som en mix för led och lössnö körning med Gore-Tex® membran. Fokus har legat på att göra skon lite mer varm och har då 800g thinsulate isolering samt en Michelin sula som är styv. Ett enkelt boasystem ska göra att skon sitter bra ska även enligt dem vara skön att ”gå” i. Om detta stämmer i praktiken ska vi ta reda på under vintern. Klutch GTX BOA blir dina för 3.500kr.

Läs fler KLÄDGUIDER

Köp Produkterna hos

SLEDSTORE

SKOTERDELEN

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen