Kontakta oss

Produkter

KLIM – GEAR

Nu har det blivit dags att ta ett stadigt tag om handtagen på ATV´n och ge oss ut på spännande äventyr i skog och efter stigar. Att Klim har högkvalitativa produkter för vintersäsongen råder det ingen som helst tvekan om, i denna artikel har vi tagit en närmare titt på delar av deras produkter som riktar som den bara delen av året. Vi har redan hunnit använda dessa produkter massor och kan inte annat än säga att Klim fortsätter hålla fanan högt!

Klim Raptor GTX Overshell Jacka

Vi börjar med att presentera Klim Raptor GTX Overshell Jacka, ett plagg som direkt imponerar med sin robusta och behagliga känsla. Jackans Gore-Tex Pro-laminat håller dig torr och bekväm, oavsett om det blåser, snider eller kommer oväntat regn. Med förstärkningar på de mest utsatta områdena och reflekterande detaljer för ökad synlighet är denna jacka ett bra alternativ för den som både är efter väg och i terrängen dag som natt. Ventilationssystemet gör också ett fantastiskt jobb med att hålla kroppstemperaturen nere, den är redan väl beprövad.

Klim Raptor GTX Byxa

För att komplettera jackan testar vi även Klim Raptor GTX Byxan. Dessa byxor är en välkommen partner som erbjuder samma skydd och tekniska fördelar som sin motpart i överdel. De är förstärkta på utsatta ställen och har ett justerbart midjeband för bättre anpassning till dig som pilot. Dessutom har byxorna samma smarta ventilationsdragkedjor som möjliggör justering efter olika temperaturförhållanden. Både byxa och jacka känns rejäla och vi förväntar oss att dessa kommer stå emot massa stryk under kommande säsonger.

Klim Dakar Jersey

Här är en tröja för den aktiva föraren, bra luftgenomsläpp över bröst och rygg,designad för att vara både slitstark och flexibel. Jersey´n ger  en bra rörelsefrihet vilket är nödvändigt under intensiv körning. Det fukttransporterande materialet hjälper till att  hålla dig torr även under svettigare dagarna. Vi har valt färgkombinationen som går i stilrent svart men Klim har flertalet färgval om man vill sticka ut mer.

Klim F3 Carbon Helmet

När man pratar om säkerhet kan man inte ignorera hjälmen, Klim F3 Carbon Helmet är toppmodern. Med sin lättviktiga kolfiberkonstruktion erbjuder den optimal skydd samtidigt som den är lätt. Inredningen är bekvämt vadderad och helt avtagbar för tvätt och hygieniska ändamål. Tack vare grymt bra ventilationskanaler hålls huvudet svalt och ångan i glasögonen minimeras. Fidlockspännet är något som uppskattas lika mycket på sommaren som vinter, sen går det inte att sticka under stolen att detta är en grymt snygg hjälm!

Klim Rage Offroad goggles

Sist men inte minst, de Klim Rage Offroad goggles vi använder fullbordar paket från Klim med stil och funktion. Dessa glasögon erbjuder både skydd och tydlig sikt med sin avancerade anti-fog beläggning och hållbara polykarbonatlins. Det justerbara, breda bandet och foamen runt ramen säkerställer att de sitter på plats både mot hjälm och ansikte. Rage linssystem gör det dessutom enkelt att byta lins om ljusförhållandena ändras under dagen.

Sammafattningsvis  

Än så länge har sommarsäsongen med dessa produkter verkligen överträffat våra förväntningar på flera plan. Klim har visat sin förmåga att kombinera slitstyrka, komfort och säkerhet på ett sätt som är svårt att matcha. Vi kommer att fortsätta testa och utmana dessa produkter från Klim tills Kung Bore åter anländer.  Kära läsare hoppas ni får en bra sommar, vi kan knappt vänta på att se vad nästa äventyr har att erbjuda!

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några fler Sledtrax Testar

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen