Kontakta oss

Produkter

C-TEK CS FREE – FRAMTIDENS BATTERILADDARE

Många där ute känner säkert till eller har hört talas om C-TEK. Dem omåttligt populära batteriladdarna som blivit en hit här i Sverige. Med en börsintroduktion hos Stockholmsbörsen i höstas satsar C-TEK nu hårdare än någonsin tidigare. Nya produkter tas fram på löpande band och vi på Sledtrax har testat deras senaste produkt C-TEK CS FREE, världens första multifunktionella portabla batteriladdare som både kan boosta ditt fordon, ladda din telefon, ladda ditt batteri och själv laddas upp via solpaneler.

CS FREE är den kompletta laddaren för oss som använder många powersportprodukter dagligen.  Möjlighet att underhålls ladda alla 12 volts batterier, boosta ditt fordon så du får igång det inom 15 minuter eller varför inte använda CS FREE som power bank till din telefon, GPS eller annan elektronisk utrustning när du är ute till fjälls på äventyr. Här har C-TEK verkligen tänkt till och skapat en laddare som fungerar till så mycket att du alltid tar den med dig, vilket gör dina batteri problem till ett minne blått. Med funktionalitet till -20 grader är CS FREE den perfekta portabla laddaren för oss skoteråkare.

Nu när vi på Sledtrax precis parkerat våra snöskotrar från vinterns aktiviteter och ska fram med sommarens leksaker passar det utmärkt att använda oss av denna smarta laddare från C-tek för underhållsladdning. Med flertal adaptrar fungerar laddaren till alla fordon i undertecknads garage.

Är du i fjällstugan, ute på tur, eller inte har tillgång till ström att ladda din C-TEK CS FREE, inga problem, som tillbehör finns solpaneler som enkelt fälls ut och laddar upp din CS FREE. Med massvis av andra smarta tillbehör såsom väggfäste, billaddare med mera har C-TEK skapat sig ett ”eko system av batteri laddar produkter” med få om ens någon konkurrens. SNYGGT JOBBAT!!

Något vi på Sledtrax uppskattar är förpackningen som CS FREE levereras i, känslan är klart över förväntan. Även själva modulen påminner om undertecknads drönare till utseendet och känns rejäl, genomtänkt och välbyggd. Perfekt för oss i Powersportbranschen där kvalitet, funktion och hållbarhet av de produkter vi använder är av högsta vikt. Solpanelerna kommer även dem i en läcker väska som även fungerar som stöd vid användning av panelerna för att ladda modulen.

Sammanfattningsvis är C-TEK CS FREE en grymt fin produkt med hög finish och smarta funktioner och ett stort användningsområde. Vilket ger denna batteriladdare toppbetyg hos oss på Sledtrax. Det ända negativa vi kan komma på är den saftiga prislappen på 3295kr, även om produkten enligt oss är värd detta pris.

Läs mer hos C-TEK

Läs om fler Produkter

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen