Kontakta oss

Sledtrax testar

LYNX COMMANDER – EN ANDRA SNÖFYLLD RAPPORT!

Medan termometern visar kyliga -20 grader, förbereder vi oss för en ny expedition över de snötäckta fjällen. Tillsammans med vår Lynx Commander RE 900 ACE Turbo, är vi redo att möta den orörda pudersnön på fjällens kant och utmana vinterlandskapets gränser. Det har blivit hög tid att köra vårt finska lodjur i mängder av snö!

Här startar vårt äventyr!

När vi närmar oss foten av det majestätiska Sonfjället, där vårt mysiga vinterboende ligger, känns det som att vi träder in i en annan värld. Vår stuga, belägen vid fjällets fot, är mer än bara en tillflyktsort från vinterns kyla, den är vår utgångsplats för äventyr. Härifrån startar vi många av våra dagliga expeditioner för att utforska det vidsträckta, snötäckta landskapet och de kilometerlånga myrsystemen som omger oss. Omringade av stillheten välkomnas vi för nya upptäckter och spännande äventyr med vår Lynx Commander 900 Ace Turbo.

Pudersurfning på myrarna: Kraftfull och balanserad jätte!

När Lynx Commander sätter sina 180 turboladdade hästkrafter i spel, omvandlas myrarnas mjuka pudersnö till en lekplats för adrenalinsökare. Gång på gång är vi i ”White room” och när tummen trycks mot styret är det mer än maskin som vrålar, vilken maskin, vilken feeling, detta vill undertecknad göra mer av!! En imponerande balans och komfort gör pudersurfningen till en fröjd. Oavsett hur djupt eller utmanande terrängen blir, står Commander stark, och överraskar på ett positivt sätt! En smidig åktur och en förtrollad balans även i den mest krävande terrängen, trots sin storlek är något vi finner mäkta storslaget!

Den ultimata familjetourern: Äventyr vid sidan av leden

För familjer som söker både äventyr och säkerhet i vildmarken, framstår Lynx Commander 900 Ace Turbo som ett hett alternativ. Visst finns det många touringmaskiner från flertalet tillverkare, men vill man ha potentialen att åka både på och vid sidan av leden och det med ett stort leende på läpparna är valmöjligheterna få.

Lynx Commander 900 Ace Turbo är inte bara kraftfull nog för att busa i snön, men dess design och funktioner gör den till en pålitlig följeslagare på längre turer. Komforten och användarvänligheten som tex, dynvärme och fjädring i toppklass innebär att även de yngre eller mindre erfarna förarna såsom flera i undertecknads familj kan njuta av en säker och behaglig resa när äventyret tar vid.

Sammanfattning: En grym Kombination!

Lynx Commander RE 900 ACE Turbo är inte bara en maskin för de extrema äventyrarna. Mångsidigheten och mängder av kvaliteter gör den till en perfekt kombination för de som är villiga att investera i en den högsta klass av touringmodeller. Även om den kommer med en prislapp, erbjuder den ett värde som sträcker sig långt bortom dess kostnad. Den är en investering för både nöje och praktiska äventyr i snön, en trogen följeslagare för familjer och äventyrare som vill uppleva vinterns magi på nära håll.

Gillar du kläderna? Titta in SCOTT SPORTS

Läs mer om Släpvagn från TIKI

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala LYNX handlare:

LINDROTHS MOTORCENTER

MJM POWERSPORTS

LJUNGBERGS MOTOR

CROSSFIX

KALIX MASKINER

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen