Kontakta oss

Produkter

NANUK 930 – DEN PERFEKTA KAMERAVÄSKAN

Att filma skoterkörning och redigera skoterfilmer är något som har blivit populärt inom powersport. Filmer delas dagligen på sociala medier och även om actionkameran är ett bra alternativ för film börjar många skapare att filma med alltmer dyrare kameror och utrustning. Vi på Sledtrax som jobbar med film nästan dagligen tänkte därför ge er ett tips om hur man enkelt skippar den tunga ryggsäcken och istället skaffar en riktigt kapabel tunnelväska för sin filmutrustning i form av den Kanadensiska tillverkaren NANUK 930.

Nanuk 930

Nanuk 930 är konstruerad i KANADA och tillverkad i NK-7 resin plast skal med ett powerclaw låssystem. Med IP-67 klassad vattentäthet och livstids garanti borgar denna väska för att den ska hålla bra för de tuffa förhållanden vi utsätter väskan för vid skoteråkning. Vi har under ett par månader testat Nanuk vid flera av Sledtrax filminspelningar och än så länge har väskan fungerat felfritt. Invändigt har vi ett laserskuret foam där man kan anpassa väskan för vilken av typ utrustning man vill ha med sig på fjället.

Nanuk 930

Vi har även rullat skotern vid flertal tillfällen utan problem och Safepaq Sweden som tar in dessa väskor har även kommit med ett universellt tunnelfäste för alla skotermodeller. Helt klart en förvaringsväska vi på Sledtrax kommer fortsätta använda oss av.

Köp din väska på: Safepaq Sweden

Läs fler Produktartiklar

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen