Kontakta oss

Produkter

NTS-KÄLKENS KOMFORT-UNDERREDE SÄTTS UNDER LUPP FÖR HÅRDTESTNING

Förra säsongen testade Sledtrax en packkälke från NTS-KÄLKEN. Produkten gav mersmak och höll verkligen måttet för de höga förväntningarna vi hade. Därför har Sledtrax till i vinter gått snäppet längre, vi ska testa att frakta familjen med hjälp av NTS-KÄLKEN. Det kommer att ske med deras komfort-underrede anpassat för att montera på en överdel. Markus på NTS-KÄLKEN köper in den välkända Nila-överdelen från Perssons båt, för att kunna leverera en komplett familjepulka.

Andreas & Marcus på NTS

Den som följt med i tidigare Sledtraxreportage vet att NTS-KÄLKEN håller till i Boden. I fjol jobbade Marcus själv som VD, säljare och tillverkare, med en inhyrd några veckor under den stressigaste perioden. I år ser det helt annorlunda ut, för nu finns även Fredrik här på heltid. När vi träffar Marcus och Fredrik berättar Marcus att han kommer leja in extra trots sin hundraprocentiga utökning för att matcha trycket på beställningar. Efterfrågan på NTS-KÄLKENS produkter har verkligen växt, vilket är roligt.

Andreas & NTS Kälken

Mottot här är inte att bygga det lättaste, nättaste. Nästan lite tvärtom men ändå inte. Stabilt och komfortabelt är det som gäller. En snabb närmare titt skvallrar om hållbarhet, för dimensionerna är väl tilltagna för att inte svika. Allt stål som man bearbetat skickas på galvning till Jokkmokk för att hålla i evigheter.

NTS KÄLKEN

Vi möter upp Marcus och Fredrik måndagen mellan jul och nyår för att hämta den efterlängtade pulkan. De jobbar på inne i verkstaden för brinnande livet, och trots att jag är där just före stängning är det inte bara jag som ska få min pulka levererad den här eftermiddagen. Marcus visar mig runt i verkstaden och vi surrar en stund bland annat om framtidsvisioner för NTS-KÄLKEN.

NTS KÄLKEN

Efter ett trevligt besök så hjälper Marcus mig att lasta pulkan på släpvagnen och färden hemöver tar vid. Nu återstår bara resten, eller rättare sagt lasta familjen i pulkan och ut på tur för att ta reda på hur komforten är på det här underredet. Vi har hört ryktesvägen att det ska vara bekvämt så nu är det upp till bevis, håll utkik efter nästa uppdatering. 

Läs om fler PRODUKTER

Läs mer hos NTS KÄLKEN

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen