Kontakta oss

Sledtrax testar

POLARIS S4 NORDIC PRO – PÅSKEN ÄR RÄDDAD

Påsken är en tid då många familjer väljer att tillbringa tid tillsammans och njuta av vintersportaktiviteter. I år hade vi något extra något spännande att testa under påsken, nämligen Polaris Nordic pro S4. I denna slutrapport kommer vi att lämna våra erfarenheter och intryck om hur denna maskin fungerat när det gäller prestanda, komfort och säkerhet.

Prestanda:

Polaris S4 Nordic Pro visade sig vara en kraftfull maskin med tillräcklig prestanda. Dess 1000cc Prostar motor erbjuder tillräcklig styrka och smidighet för att ge oss en spännande körupplevelse i den ganska så kompakta påsksnön. Oavsett om det var att ta sig uppför leden längs den branta fjällsluttningen eller kryssa genom skogen med kälke påkopplad med fru och barn imponerar denna maskin på oss med sin smidighet.

Chassie och komforten då?

När det gäller säkerhet är Polaris S4 Nordic Pro rustad med Matryx chassiet. Dess stabila chassi och avancerade fjädringssystem med fox qs3 stötdämpare gör att maskin både känns trygg och stabila även i ojämn kuperad terräng. Snöskotern upplevs smidig och lättstyrd trots tung last och att vi färdades bredvid leden vid flertalet tillfällen när vi tog hela familjen upp på fjället.

Påsken är räddad:

Under påsken fick vi verkligen utnyttja fördelarna med Polaris S4 Nordic Pro som en familjesnöskoter. Vi tog flertalet långa turer genom de vackra vinterlandskapen och njöt av att utforska platser och vackra vyer vid fjällets fot. Vi hade med oss fika och fick njuta av ett riktigt vackert påskväder. Polaris S4 upplevs tyst jämfört med 2-taktarna på marknaden vilket gör det bekvämt för hela familjen när vi åker på äventyr. Med tre körlägen är det enkelt att anpassa maskin för olika typer av terräng och körning. Eco-läget ger chauffören en trygg och förutsägbar körupplevelse där maskin accelererar sakta och tryggt vilket också ger en lägre bensinförbrukning. Med sport inkopplad får du en maskin anpassad för bus och lek.

Sammanfattningsvis:

Så, hur sammanfattar vi Polaris Nordic Pro S4?  Den är en bekväm och smidig maskin anpassad för familjeäventyr, men som också fungerar bra vid sidan av leden så länge snön är hyfsat kompakt. Polaris S4 Nordic Pro är utan tvekan en utmärkt snöskoter för familjer som letar efter en maskin som kombinerar familjeäventyr med arbete men som ändå inte vill kompromissa med körprestanda när bustillfälle ges.

Glöm inte att prenumerera på Sledtrax Nyhetsbrev med chansen att vinna massvis med nya produkter varje månad.

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

TORD´S MOTORSERVICE

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR

MOTORHALLEN

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

MINAB

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

HÄLLGRENS MOTOR

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

BIRGERSSONS BENSIN

POWERSPORT CENTER

SALAB

TRACK & TRAIL

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen