Kontakta oss

Sledtrax testar

POLARIS SCRAMBLER XP 1000 S – ANSLUTER TESTFLOTTAN

Nu är våren här även om det ligger stora snömängder kvar i fjällkedjan. Vi på Sledtrax säger som kungen ”Det är dags att vända blad” Vinterns leksaker ska bytas ut mot sommarens och det är nu hög tid att presentera den första maskinen som ansluter sig till Sledtrax sommarflotta och det är en lekfull sådan nämligen Polaris Scrambler XP 1000 S.

Polaris Scrambler XP 1000 S

I en ny skepnad lanseras Scrambler XP 1000 S. Ett nytt mer stryktåligt och välbalanserat chassi med hjulbas på hela +140 cm och en fjädringsväg på över 35 cm ska Scrambler dominera i den tuffaste terrängen. Något vi på Sledtrax ska testa under sommaren.

Polaris Scrambler XP 1000 S

Vi hade förmånen i höstas att testa nya Scrambler XP 1000 S nere i Barcelona och vi vart redan då väldigt imponerade på effekten. Tittar vi under huven hittar vi en vätskekyld insprutad 952 cc 4-takts motor med två cylindrar med ökad prestanda och ny mapp. Detta ska ge ett bättre vrid än föregångaren. För att få ned kraften från motorn till backen sitter det 27 tums Dura power grip däck från fabrik. Förarmiljön ska även den vara lite omgjord något vi ska ta reda på när vi hämtar ut maskin.

Polaris Scrambler XP 1000 S

Vi kan klart säga att vi har riktigt höga förväntningar på denna maskin från Polaris och under sommaren kommer vi att göra massvis med tester och utflykter på denna beast. Allt från fiske, bana och svår terräng i skogen utöver en SledtraxTV review står på schemat. Så häng med framöver i kommande reportage.

Se vår review av POLARIS SPORTSMAN 570

Kontakta din lokala Polaris Handlare:

MOTORHUSET

PROENGINE

TIDY POWERSPORTS

CAMP GAUTO

SN MOTORSERVICE

LINDROTHS MOTORCENTER

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen