Kontakta oss

Produkter

RAVEN MONOSUIT

Står du inför valet att byta ut dina skoterkläder? Eller har du tröttnat på dina gamla, i det närmaste utslitna, kläder? Och kanske vill du inte spendera en förmögenhet på nya? Raven har lösningen och Sledtrax har kikat närmare på Raven monosuit. En overall designad för lössnöåkning, till ett mycket överkomligt pris.

RAVEN MONOSUIT Åkare Oskar Englund

Att klä sig rätt inför en körning är inte alltid det lättaste. Man vill inte frysa, samtidigt som det inte får bli allt för varmt när man jobbar aktivt med maskinen. Vid tuff körning är det bästa alternativet ett skalplagg.  Att kunna tillämpa lager på lagerprincipen underlättar vi reglering av kroppstemperatur.

Raven Aggressor är ett skalställ för att i största mån kunna reglera kroppstemperaturen själv, med ventilerade fickor både vid ärmar och ben. Samtliga dragkedjor på Aggressor är vattentäta och andningsförmågan på materialet är 5000g/m2, med en vattentäthet på 5000 mm vattenpelare.

Raven Monosuit Åkare Oskar Englund

Skalet som är tillverkat i 450D polyester borgar för hög slitagetålighet, utan att hämma rörligheten i plagget och de justerbara hängslena gör att det sitter åt som det ska.

Raven Monosuit Åkare Oskar Englund

Raven Aggressor finns i en generös mängd av färgkombinationer, vilket gör det lätt att hitta sin egen stil i någon av det olika färgerna. Med detta ställ på kroppen är det bara ut i skogen och kasta maskinen hejvilt mellan buskar och snår. Det tål det utan några som helst konstigheter. Här har du alltså stället du söker efter om du inte vill gräva allt för djupa hål i plånboken.

Köp din RAVEN MONOSUIT

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen