Kontakta oss

Produkter

SKISCORPION HJUL TILL JUL?

Tröttnat på att se de rejäla reporna i garagegolvet som styrstålen för med sig efter vinterns alla förvaringar i garaget? Låt oss presentera garagegolvets bästa vän och kanske styrstålstillverkarnas största fiende, Pro Works SkiScorpion som helt klart underlättar flytten av din maskin till exempel i garaget, uppför lastrampen eller varför inte på den grusade gången på gården.

Det som gör dessa hjul riktigt bra är att de har en rejäl konstruktion av 5mm plattjärn och stora rejäla gummihjul. Detta gör det möjligt att förflytta din maskin även på lite ojämnare underlag. Krokarna som du finner längst fram fäster du enkelt i skidkrokarna, detta medför att hjulen sitter på plats oavsett hur ojämnt underlag den framförs på. Dessa egenskaper gör det även möjligt att framföra maskinen i en hastighet upp till 10km/h.

Det är helt klart en produkt som inte bara gör garagegolvet och styrstålen en tjänst, de gör det verkligen oerhört enkelt och smidigt att förflytta maskinen. De är enkla att sätta dit och de sitter på plats oavsett underlag. Pro Works SkiScorpions passar dessutom skidor med en bredd på upp till hela 220mm.

Efter att de genomgått Sledtrax testarhänder kan vi gladeligen konstatera att de är en mycket prisvärd produkt som skapar gynnsammare förutsättningar när maskinen behöver flyttas på bland annat barmark.  Kan detta kanske vara en stark kandidat som årets julklapp 2018 till oss skoterälskare? Om tomten mot förmodan inte skulle dyka upp med dessa under granen hittar du dem på Sledstore och de blir dina för 1499kr.

Läs mer här: SKISCORPION

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen