Kontakta oss

Produkter

SLEDSTORE FRIGUS 12L RYGGSÄCK & SLEDSTORE PREMIUM SNÖSKYFFEL

Man vill ofta ha med sig lite packning och utrustning när det är dags för en dag med skotern. En behändig ryggsäck som rymmer det man vill ha med sig. Det kan vara alltifrån googles till en snöskyffel. Vi har kollat på/testat ett mycket bra alternativ, låt oss presentera Sledstore Frigus 12L ryggsäck och Sledstore premium snöskyffel!

Backcountryåkning, smidighet och passform är fokus när det kommer till Frigus ryggsäcken. Det är den ypperliga lilla kompisen du tar med dig då den rymmer perfekta 12L, helt enkelt det lilla man behöver för en lyckad dag ute på fjället. Exempelvis en liten matsäck, ett par extra handskar eller kanske en fleece för att bättre på flerskiktsprincipen. Eller varför inte packa ner sina googles i det lilla facket med microfleece. Med sin enkelhet och kvalitet blir skoterkörningen extremt effektiv.

Inte nog med det kan man enkelt rymma Sledstores snöskyffel i sin frigus. Spaden, som väger mindre än ett mjölkpaket, delas väldigt simpelt i tre delar för praktisk packning och förvaring. Sledstore har tänkt till och gjort ett fäste för spadhandtaget inuti ryggsäcken samt ett snitsigt fäste för spadbladet på utsidan. Snöskyffeln är inte bara gjord av högsta kvalitet utan är även riktigt snygg och finns i både blått och rosa! Tycker man inte att ryggan matchar med sin övriga outfit finns den i 4 olika färgkombinationer. Frigus och snöskyffeln passar som handen i handsken med varandra. När ryggsäcken är packad och snöskyffeln sitter där den ska så ä de bar å åk!

Läs mer om PRODUKTER

Köp din SNÖSKYFFEL

Köp din FRIGUS RYGGA

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen