Kontakta oss

Produkter

RAVEN EDGE VENTMAX MAGNETIC – VALUTA FÖR PENGARNA

Skoterglasögon har minst sagt en tuff uppgift. Dem skall utöver att ge en bra sikt även sitta bekvämt och hålla en varm samtidigt som dem skall lyckas hantera den fientliga imman. Att det därför har tagits fram flera olika typer av goggles, det är inte underligt.  En lösning som vi verkligen lärt oss att uppskatta är att ha linser som fästs magnetiskt och för något år sedan släppte Raven ett mycket prisvärt alternativ av sådan produkt på Sledstore. Sedan dess har vi inte kunnat släppa denna produkt och nu skall ni få läsa varför!

Raven Edge VentMax Magnetic har under dessa år imponerat på oss genom att erbjuda en välfungerande lösning av magnetiska linser och en schysst design för ett extremt bra pris. Att dem står emot imma bra, det kan vi intyga på. Men det bästa med denna typ av lins är när man ändock behöver göra en insats och rensa bort den kant av imma som sakta äter upp, då är det gjort på ett ögonblick. När linsen är lös är det nämligen mycket lättare att komma åt och torka ytan och det går dessutom på bara sekunder att byta ut linsen om man har med sig några extra som passar bättre när siktförhållandena förändras.

Det finns en hel uppsjö av olika designer att välja ibland och med ett ordinarie pris på ca 800-900kr talar det faktiskt för vilken kvalité man kan förvänta sig av produkten, dem både ser och känns riktigt bra. Men om man kollar i backspegeln ser vi att man flera gånger har kört kampanjer på denna produkt där man sålt dem betydligt billigare, ända ner till 290kr(!) vilket är helt oslagbart. Extralinser kan sedan köpas till för en blygsam kostnad av 150-200kr/st, vilket gör att man med gott samvete kan ta klicka hem ett antal för att ha med sig som reserv. En produkt som vi efter år av användning varmt kan rekommendera.

Köp din Raven Edge Brilla

Läs om fler Produkter

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen