Kontakta oss

Produkter

SLEDSTORE GEARBAG – HAR DU KOLL PÅ PRYLARNA?

Vi har alla varit där, man ska försöka packa lite smidigt för en skoterhelg med polarna. Men av någon anledning tenderar det till att bli både påsar och väskor, det strulet är ett minne blått! Sledstore har en grymt bra lösning på problemet, deras stora gearbag på hela 150L som dessutom har hjul. Låter detta intressant? Läs vidare…

När man ska i väg på skotersvängarna har det en tendens till att bli rätt mycket packning som ska med, kläder med olika lager och diverse skydd som tar mycket plats. Ska man dessutom vara borta några nätter kanske det behövs flera omgångar av en del plagg. Vi på Sledtrax har under några säsonger testat Sledstores gearbag och kan meddela att det helt klart är riktigt bra alternativ!

Bagen är utrustad med åtta olika fickor och fack varav toppen är ett dubbelfack som har ventilationsnät, detta för att kunna separera smutsiga och svettiga kläder från övrig packning. Den har egna fack för skor och hjälm, sen en detalj vi gillar är att det finns en liten ”matta” som går att dra ut på ena långsidan. Den är perfekt att stå på när du byter om utanför bilen för att slippa bli blöt då man råkar sätta foten i snön.

Vi på Sledtrax har testat dessa väskor på turer i Sverige men också när vi varit och rest. Den funkar kanon på till exempel en flygplats då det är stabila hjul plus ett bra draghandtag. Denna gearbag är helt klart ett prisvärt alternativ för vinterns äventyr! 

Köp SLEDSTORE GEARBAG

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen