Kontakta oss

Produkter

SLEDSTORE FIXAR LUNCHEN!

De flesta har koll på att skoteråkning kan kräva en hel del energi och framförallt när man är lite aktivare. Då kan det vara bra att ha koll på vilka möjligheter som finns för att laga en energirik matbit på fjället. Detta är något som Sledstore har lagt en hel del krut på och tagit fram en egen portabel grill samt ett smörgåsjärn.

Grillen ser ut som en mindre portfölj och när man öppnar den likt en schweizisk armekniv börjar snålvattnet genast rinna. Här kan man helt klart grilla en burgare eller varför inte en riktigt fin köttbit! Sen när det är dags att packa ner den är måtten endast 31 x 19 x 7 cm vilket gör att den är lätt att ta med och vikten är endast 2 kg som är mindre än dom flesta elstarterna.

Tycker man att grillen är för stort trots sina kompakta mått kan man istället kika på ett smörgåsjärn, här har man gjort ett dubbeljärn som bränner in en snygg Sledstore logga i brödet.
En klämmacka med smältost och skinka på en fjällsida är sannerligen svårslagen, precis som priset på detta mackjärn! Om ni också känner att man behöver gott om energi för att vara på topp när man kör skoter kan vi varmt rekommendera dessa prisvärda produkter.

Köp MACKJÄRN HOS SLEDSTORE

Köp GRILL HOS SLEDSTORE

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen