Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX VÄXLAR UPP FÖR EN NY ÅRSTID!

Sakta men säkert släpper vintern sitt grepp om Sverige och en ny säsong gör sitt intåg. I samma takt växlar vi på Sledtrax om till vår Summer Edition. Vi hoppas att ni hänger kvar även i sommar då vi har massor med nya artiklar samt video tester av nya produkter inom Atv och vattenskotrar.

För ett år sedan var vi mitt inne i Corona pandemin som var relativt ny och många hade nog lite smått panik över vad som skulle hända. Med facit i hand kan vi konstatera att vissa branscher tagit mycket stryk medans andra har rullat på som aldrig förr. Powersport segmentet är en av dom branscher som istället har blomstrat och man har fått större efterfrågan på maskiner än tidigare, vilket känns riktigt kul. Förhoppningsvis kan vi ändå lämna Corona viruset bakom oss inom kort där vi återigen kan träffas och åka på event där man får umgås med underbara och likasinnade motormänniskor!

Nu drar vi igång Sledtrax summer edition som blir fullspäckad med det senaste inom vattenskoter och atv vilket ni inte får missa!

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen