Kontakta oss

Produkter

UTVÄRDERING – SKOTERKLÄDER KLÄDGUIDEN

Julafton kom tidigt den här vintern, det var med stor spänning som allt packades upp. De kläder som vi så ivrigt prövade framför spegeln inför säsongen har nu fått bekänna färg. De har varit med i kyla, snöfall, blåst och även tö. Det kan hända att ett och annat grenverk har passerats också. Hur har olika skoterkläder klarat sig så här långt då? Ja det ska ni få läsa om nu.

SCOTT MOVE DP STÄLL 

Vid en första anblick kommer känslan av att det här är ett robust och välgjort ställ. Byxorna har förstärkning på dom rätta ställena och jackan har bra och genomtänkta funktioner. Yttertyget är ganska kraftig med ändå smidigt på samma gång, det har fått följa med in i en och annan gren under säsongen utan att de blivit någon yttre påverkan. De dagar kvicksilvret inte är så långt ner upplever undertecknad stället som lite varmt och är tacksam för att det finns bra ventilationsmöjligheter

+Välgjort ställ som tål tuffa tag

+Ventilations fickorna

+Många fickor samt anpassad mobilficka

-Aningen varmt 

Ett välgjort och slitstark ställ!

JETHWEAR MS Polar Suite

Det här är en onepice som har bra passform och sitter skönt, följsamt material som gör att den känns smidig att röra sig i. Du får in ett par benskydd utan att det blir för trångt, vi uppskattar även de justerbara benslutet. Kläderna brukar få sig en törn när man är och klättrar i skogsmiljö, den här overallen har klarat sig bra och förstärkningarna som är på armar och ben har nog hjälp till.

+Passform och rörlighet

+Bra ventilationsmöjligheter 

-Bygger is kring benslutet under längre dagar

En prisvärd monosuite!

JETHWEAR ODIN & OLIVIA skoterkläder

Den här barnsuiten har fått utstå en hel del, säsongen började med skridskor på sjön och har sedan fortsatt i både slalombacken och på barnskoter. Den har bra passform och diskreta men effektiva reflexer, för vår testpilot har den varit lagom isolerad. Under de dagar det har varit några plusgrader har yttretyget blivit ganska blöt

+Rörlighet och passform

+Bra fodring, inte för varm och inte för kall

+Reflexer

-Hade inte skadat med högre vattenpelare.

Ett prisvärt plagg som våran test pilot har trivts med. ”Det hade kunnat vara en coolare färg bara”

RAVEN FRONTLINE MONOSUIT Dam skoterkläder

Det här är första säsongen som Raven har ytterplagg och med tanke på prislappen har de lyckats riktigt bra. Den här onepiecen har bra passform och gott om fickor, tyget känns kraftigt men ändå följsamt och bra. Vår testpilot gillade utformningen på hängslena och att de inte glider ner över axlarna tack vara spännet som håller dem samman bakom ryggen. 

+Bra med fickor och förvaringsmöjligheter

+Bra passform och rörlighet utan skydd

-Är för snäv om du ska använda kroppsskydd

Ett riktigt bra alternativ för pengarna!

JETHWEAR POW Glove

Den här handsken från JW är ett bra alternativ dom lite kallare dagarna. Robust med skinn på handflatorna för att klara det slitage som blir när man håller i styret hela dagarna. Modellen går lite högre upp på underarmen för att inte snön ska hitta in. Dom varmare dagarna har det inte varit mitt förstahandsalternativ då en tunnare handske blir smidigare.

+känns rejäl

+Varm

+bra grepp och slitstark handflata  

-Dragskon som sitter för att justera öppningen på handsken hade gärna kunnat vara smidigare att jobba med.

Läs fler Klädguider HÄR

Produkterna finna på

SLEDSTORE

SKOTERDELEN

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen