Kontakta oss

Produkter

AIRLINE SERIES- FÖRSTÄRKT BAKBÅGE MED GENOMTÄNKT DESIGN

En förstärkt bakbåge och frontbåge är något många av oss väljer att montera på våra maskiner som en av de första modifieringarna. Förutom att ge maskinen och häftigare look skyddar bågarna till viss del om olyckan skulle vara framme. Att tänka på vid byte av tex bakbåge är att kolla på en variant som förstärker tunneln och med ett handtag som sitter högre, dels för att skydda tunneln då den är i en utsatt position vid t.ex. skråkörning men även för att ett lyfthandtag hjälper dig att greppa skotern på ett enklare sätt vid fastkörningar.

En bakbåge med riktigt läckert utseende och genomtänkt design är något som skulle kunna sammanfatta Airline series som är motorhusets egentillverkade bakbåge.

Airline series som tillverkas i Sverige är en tredelad bakbåge i laserskuren aluminium med den rätta looken och kraftig konstruktion och genomtänkt design. Vad vi menar med detta är att bågen har precis som tunneln på Polaris en bockad nederkant som lätt blir repig och böjd, ni Polarisägare där ute känner säkert till problemet.

Airline Series bågen är bockad i nederkant för att förstärka denna nedre del av tunneln. Även bakre greppet är upphöjd för att underlätta ett grepp vid fastkörning.

Då Airline Series är tredelad är det lätt att byta ut en specifik del på bågen om något skulle gå sönder istället för att köpa en helt ny båge. Airline Series kommer pulverlackad i svart men kan beställas i andra färger vid önskemål. Bågen blir din för 2395kr

Mer information om bågen finns här: Motorhuset Airline Series.

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen