Kontakta oss

Sledtrax testar

ARCTIC CAT ALTERRA 450 – SMIDIG OCH PRISVÄRD!

Arctic Cat har haft ett par svängiga år, något man nu lagt bakom sig och satsar framgent på vägen tillbaka till storhetstiden man hade under 90-00 talet. Vi har nu testat deras enklaste och smidigaste ATV Arctic Cat Alterra 450 som vi ska recensera för er i dagens artikel häng med!!

Arctic Cat Alterra är en prisvärd maskin med fokus på framkomligheten. Med en encylindrig 443CC kubik centrerad under dig finns alltid kraft för dagens uppdrag oavsett om det är arbete, äventyr, eller en utflykt med familjen som gäller. Undertecknad upplever Alterra förvånansvärt smidig och lätt att manövrera. 25 tums däck med grovt mönster ser till att du har fäste med maskin även för dem tuffaste uppgifterna tillsammans med markfrigången på 25 cm är det inga problem att ta sig över mindre hinder i skogspartier.

En maxlast på över 65 kg baktill gör mindre arbeten på gården eller i skogen lekande lätt, då hjulingen inte är så hög blir den enkelt att lasta den bakre racket med buskar, ris, grenar eller annat. Med en dragvikt över 470 kg går det även att lulla ut timmer från skogen när vedhuggning står på schemat. En smart funktion på Alterra 450 är huvudströmbrytaren vilket gör det möjligt att förvara maskin utan att behöva underhållsladda batteriet när den inte används.

Sammanfattningsvis!

Arctic Cat Alterra 450 är en smidig och allsidig maskin som fungerar till det allra mesta, med en attraktiv prislapp på 85.000kr är denna maskin en hett alternativ i utility segmentet.

Gillar du kläderna på bilderna kika in: KLIM

Försäkra din ATV via: SVEDEA

Kontakta din lokala Arctic Cat handlare:

Effekt Powerstore

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen