Kontakta oss

Nyheter

BIDRA MED SLEDTRAX OCH BACKCOUNTRYOFSWEDEN TILL MUSIKHJÄLPEN 2018

Idag startar musikhjälpen 2018. På initiativ av backcountryofsweden ska vi på Sledtrax nu göra allt vad vi kan för att bidra till ett bättre samhälle för dem som har de svårast. I år kommer bidragen fokuseras på barn och vuxna runt om i världen med funktionsnedsättning. Tillsammans kära skotervänner ska vi se till att göra skillnad. En verklig skillnad för dem som inte har samma möjligheter som oss, varenda krona räknas.

Vi på Sledtrax och Backcountryofsweden har ett lika brinnande intresse för skoteråkning som er våra läsare och tittare. Vi vet också att det är en hobby som inte är av de billigaste slaget.  Tiotusentals kronor spenderas på maskiner, tillbehör, eftermarknads produkter, personlig utrustning för att inte glömma all bensin och transportkostnader för att ta sig till det vita guldet.

Om vi tar oss råd till alla dessa utgifter för något vi håller så varmt om hjärtat tycker vi på Sledtrax och Backcountryofsweden också att vi skoterfantaster tillsammans kan vara med och bidra när det är för något bra. Det är nu öppet att bidra och möjligheten finns att skänka ända fram tills den 24 december.

Vi på Sledtrax har en tävling för alla som skänker minst 50 kr. Priset är två par goggles från Raven. Tävlingen avslutas på fredag. För att vara med, lägg in en bild på er swishbetalning som kommentar i artikeldelningen på Facebook. LYCKA TILL!

Klicka här för att ge ert bidrag: INSAMLING

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen