Kontakta oss

Sledtrax testar

CAN-AM OUTLANDER 570 XU+ – UPPDATERAD TROTJÄNARE

En storsäljare på Atv marknaden är utan tvekan CAN-AM Outlander 570 XU+ som i slutet av förra året fick en välkommen uppdatering med nya LED lysen som ger maskinen en modern look. Vad många kanske inte vet är att under skalet på denna 570 så sitter det faktiskt en 650 motor med potential till en hel del effekt till ett överkomligt pris om man är beredd att skippa motorgarantin. Nu är det hög tid att dra igång detta test med en av CAN-AM´s mest prisvärda maskiner.

Hämtning på SN Motorservice

Leveransen av just våran långtestmaskin sker hos SN motorservice i Boden där Kenneth går igenom funktioner och säkerhet innan vi får lämna deras nya showroom. Vi måste medge att att vid första ögonblicket så känns det verkligen som maskinen är välutrustad från fabrik trots det relativt låga priset. Vi har vinsch, frontbåge, handtagsvärmare, alufälgar, nya LED lysen och grovmönstrade däck för att nämna det som sticker ut mest.

Motorn är större än man tror

Nu är det hög tid att vrida om nyckeln för att lasta, men någon nyckel hittar vi inte utan här sitter den smarta Dess nyckeln som är kodad för extra stöldskydd. Så istället för en nyckel trycker man bara på en startknapp samtidigt som man håller in bromsen och vips så snurrar V-twin motorn igång. Och med 650 cc på motorn bör det borga för ett bra vrid även om den är elektroniskt strypt med ett lägre effektuttag när den säljs som en 570. Just motorn känns väldigt intressant och vi funderar om vi ska testa att släppa lös effekten under sommaren med hjälp av Maptun för att få svart på vitt över vilken potential som kanske gömmer sig i denna atv.

Framkomligheten?

Det kommer även att bli intressant att se hur fyrhjulsdriften på denna fungerar då den saknar difflåsning som de dyrare maskinerna har, kommer framkomligheten att vara tillräcklig? Framförallt med lite last när det är dags att till exempel dra en vagn bakom. Vi kommer i alla fall att ha svaret på de efter denna sommar!

Dags att starta detta långtest med CAN-AM OUTLANDER 570

Ni som hämtat en ”ny” maskin oavsett om den är ny eller begagnad vet hur ivrig man kan vara på att få testa grejerna. Detta är inget undantag och nu när snön är borta och vattennivåerna börjat sjunka är det hög tid att börja lägga timmar med vår nya CAN-AM Outlander 570 XU+. Se till att följa oss på Sledtrax under sommaren för att ta del av detta långtest och mycket mer!

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Can-am handlare:

MJM POWERSPORTS

CROSSFIX

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

LJUNGBERGS MOTOR

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen