Kontakta oss

Produkter

CARDO – MAKES PEOPLE TALK!

Hur ofta händer det att du tänkt säga något under tiden du kör men vill inte stanna dina kompisar? Eller, du är på en längre tur och vill kunna prata under tiden du kör med dina medåkare eller kanske ta emot ett samtal? Vi på Sledtrax har under en längre tid varit ute efter en produkt som både underlättar och effektiviserar kommunikationen när vi är och kör skoter. Inför denna säsong har vi i samarbete med Vartex testat Cardo Packtalk Edge, ett intercomsystem som tar skoterupplevelsen till nya nivåer och som dessutom gömmer några ess i rockärmen.

Vi på Sledtrax har snart kört en hel vinter med Cardo och kan inte annat än vara imponerade. Med sin banbrytande teknologi och grymma prestanda har Cardo Packtalk Edge tagit sättet vi kommunicerar på till nya nivåer när vi är ute och kör i grupp. Oavsett om du är en erfaren skoteråkare eller nybörjare kommer Cardo att förbättra din och dina kompisars upplevelse bakom styret. Systemet installerar du enkelt i din hjälm och det finns tydliga instruktioner på YouTube om du funderar på något.

Nätverka

En av de mest imponerande och praktiska funktionerna hos Cardo Packtalk Edge är dess förmåga att koppla samman flera enheter. Med hjälp av den avancerade Dynamic Mesh Communication (DMC) teknologin kan man enkelt ansluta upp till 15 personer i en grupp. Detta innebär att du och dina vänner kan hålla kontakten och kommunicera med varandra på ett smidigt och enkelt sätt även när ni är och kör i den mest avlägsna fjällmiljön eller på turen hemma.

Incoming

Det fina är att Cardo Packtalk Edge erbjuder mer än bara kommunikation inom gruppen, den ger dig också möjligheten att prata i telefon under färd. Med den inbyggda Bluetooth-funktionen kan du enkelt ansluta din smartphone till enheten och ta emot samtal utan att behöva ta av dig hjälmen eller stanna upp i din körning. Det här gör att du kan prata med familj och vänner eller till och med ta viktiga samtal när du är ute och kör. Detta är beprövat av oss på Sledtrax och funkar över all förväntan! Det roliga är att de du pratar med inte uppfattar att du kör skoter, så med andra ord kan Cardo givetvis användas även när du kör andra motorfordon.

Musik för öronen! 

Förutom att prata i telefon kan du också njuta av din egen spellista med Cardo. Med den inbyggda musikstreamingfunktionen kan du ansluta din smartphone eller musikspelare och lyssna på dina favoritlåtar med imponerande ljudkvalitet. Det här ger dig möjligheten att skapa spellistor för dina skoterturer och njuta av musiken medan du utforskar naturen, med andra ord.. Ta känslan till en ny nivå! JBL högtalarna i paketet ger en ljudkvalitet som gör att du kan höra varje ord som sägs oavsett om det är samtal, musik eller röstnavigering. Det spelar ingen roll om ni diskuterar vilken väg som ska köras, vilken linje som ska tas eller bara skämtar med varandra om vilken skoter som är bäst.

Sledtrax utlåtande!

Undertecknad trodde inte att jag skulle få några större “AHA”-upplevelser denna vinter men där hade jag fel. Cardo Packtalk Edge har blivit ett oumbärligt verktyg för oss på Sledtrax, systemet underlättar otroligt mycket vid filminspelningar och när man kör flera stycken ihop.  Cardo´n har även blivit flitigt använd på de egna turerna då både telefonsamtal och musiklyssning funkar klockrent. Du kan enkelt svara på samtal, justera volymen eller byta låt med hjälp av röstkommandon. Det här gör att du kan hålla fokus på vad som är framför dig och framförallt ha båda händerna på styret. Som ni säkert redan förstått är detta en produkt vi varmt rekommenderar!

Köp din CARDO HÄR

Läs fler Reportage

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen