Kontakta oss

Sledtrax testar

HÄMTNING AV SEA-DOO SPARK TRIXX 3-UP

Kvällarna i norr blir aldrig mörka den här årstiden och tempen har sakta men säkert börja stiga, suget efter sommarens leksak gör sig påmind! Vad kunde passa bättre än det efterlängtat samtal från Lindroths? ” Din maskin är leveransklar”. Dagen därpå skulle vi äntligen få åka till Luleå och hämta vår Sea-doo Spark Trixx 3-up.

SEA-DOO SPARK TRIXX 3-UP

Klockan 9:00 nästa dag gick vi genom dörrarna på Lindroths för att gå igenom vår nya maskin, den som inte har besökt butiken har verkligen missat något. Här möts vi av leksaker, arbetsmaskiner och tillbehör i överflöd, lokalen är verkligen stor och på väg till upp till Ingemar såg undertecknad minst 10 stycken bra att ha saker som gärna skulle få ett nytt hem. På övre plan finner vi visningshallen för Seadoo och ganska snabbt får vi syn på vår maskin, Ingemar kommer och möter upp oss för att gå igenom den.

SEA-DOO SPARK TRIXX 3-UP

Vi tar ett varv runt maskinen för att bli mer bekant och samtidigt går Ingemar igenom lite funktioner som vi bör kunna, hur man ställer VTS´n och vad det gör för skillnad samt hur displayen fungerar. Det är även på displayen som man kan ställa om till sportmode för att ändra karaktär, det här är något vi kommer gå in mer på längre fram i artikelserien. Trixxen ser verkligen nätt och busig ut trotts att den är i 3-up utförande, den är 26cm längre på den bakre delen av skrovet. Det ska bli riktigt intressant att se hur den känns i vattnet.

Efter genomgång av maskin flyttas den ner till leveranshallen för att lastas på click & go vagnen, undertecknad får en snabb kurs i hur man ska lasta på och av i vattnet och det verkar onekligen smidigt. Innan pappren ska skrivas packar vi med oss en del av de tillbehör som vi kommer montera på längre fram i sommar, Seadoo har ett ganska stort utbud med tillbehör för att du som kund ska kunna anpassa maskinen efter dina behov.

SEA-DOO SPARK TRIXX 3-UP

När bläcket väl var på plats ville Ingemar ge oss några sista tips om ansvarsfull körning innan vi lämnar butiken. Han uppmanar oss att köra på ett omsorgsfullt sätt när man framför dessa fordon, i båthamnar ska man ta det lugnt och inte busköra. Både med tanke på det buller och vågor som blir, detsamma gäller när man passerar folk som badar eller stränder. Tänk er för så att det inte sker olyckor, ska man busa, sök upp en plats där ni är själv så ni inte stör omgivningen. Han avslutar med att säga, men viktigast av allt, hoppas ni får en riktigt rolig sommar.

Med det sagt rullade ekipaget hem mot en familj som ivrigt längtar efter sommarens nya leksak. Önskan om en varm sommar med massa bus ligger helt klart högts upp på listan!

Se vår review av Sea-doo wake Pro 230

Kontakta din lokala SEA-DOO handlare:

OKTAN SVERIGE AB

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen