Kontakta oss

Sledtrax testar

SEA-DOO WAKE 170 HÄMTAS HOS NORTHBIKE

Äntligen är sommaren på ingång med varma vindar och pollen chocker som avlöser varandra. Det finns många för och nackdelar i början av den svenska sommaren. En av de största höjdarna är då iallafall att fly ut till sjöss och njuta av solen och kyla sig i det svala vattnet! Och äntligen efter en längre tids väntan har vår sommarleksak anlänt Northbike. En Sea-doo Wake 170 som undertecknad ska hänga med större delan av sommarhalvåret. Häng med när vi gör en blixt visit hos Nortbike i Umeå och hämtar sommarens buspiller.

SHOWROOM NORTHBIKE

Så var dagen med stort D kommen efter samtalet från Mikael från Nortbike i Umeå som meddelat att vår Sea-doo Wake 170 fanns tillgänglig för upphämtning. Sea-doo har verkligen gjort ett kanonjobb med att få fram en maskin för oss i dessa struliga covid tider. Hur som, 36 mil, fyra koppar kaffe och 4 timmar senare befanns sin undertecknad utanför Northbike anläggning i Umeå.

SHOWROOM NORTHBIKE

Blir mött av Mikael som visar mig runt i deras anläggning. Måste erkänna att man möts av storslagna lokaler som kryllar av leksaker allt från vattenskotrar från Sea-doo, ATV´s från Can-am, Snöskotrar från Ski-doo till motorcyklar av diverse märken. I leveranshallen skymtar vår maskin till och efter lite pappersarbete får vi se vår pärla för första gången och med det även en grundlig genomgång över maskin och tillbehör från Mikael.

Mattias & Mikael från Northbike

Med en känsla på topp kopplar jag släpet och tillsammans med vår nya maskin beger vi oss söderut igen. Snart är det dags att sjösätta leksaken i Storsjön och ta premiärturen med Sea-doo Wake 170. Under sommaren kommer massvis med utflykter och vattensport stå på schemat så missa inte det i kommande reportage.

Se vår review av Sea-doo wake Pro 230

Kontakta din lokala SEA-DOO handlare:

OKTAN SVERIGE AB

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen