Kontakta oss

Sledtrax testar

HÄMTNING YAMAHA SUPERJET

Sommaren är kommen och semesterkänslan kryper i kroppen. Vad passar inte bättre då än att få fara till Yamaha Center i Skellefteå och hämta ut sommarens hetaste nyhet, Yamaha Superjet. När vi fick informationen om att maskinen var redo att hämtas tog det inte många timmar innan vi stod och stampade vid porten. Längtan är över, nu är maskinen här!

YAMAHA CENTER SKELLEFTEÅ

Med säkra kliv går vi in i butiken där vi möts av Johan Sundbom som hälsar oss välkommen. Vi passar på att slå ett öga över butiken och det utbud som finns där i. Det är motorcyklar, båtar, vattenskotrar men även kläder, tillbehör och utrustning. Det är dock inte därför vi kommit hit utan anledningen till vårt besök står lite längre in i butiken. Vi vandrar vidare och närmar oss den nyhet som vi väntat på ända sedan pressreleasen i höstas, det är den nya Yamaha Superjet som vi kommit för att hämta.

YAMAHA SUPERJET

När vi nu ser vattenskotern igen är det slående att detta är en helt ny modell, där likheterna med föregångaren är bortblåst med en riktigt rå design som ger maskinen ett häftigt utseende. Storleken på maskinen känns fortfarande lagom men vi skulle gärna fått fräscha upp minnet och sett föregångaren bredvid för att få ett perspektiv över hur stor skillnad det egentligen är mellan dessa. Det är klart att denna nya modell känns en hel del annorlunda och vetskapen om att det sitter en urstark 4-takts motor under huven gör en aningen nervös. En jämförelse mellan maskinerna kommer att var på sin plats i kommande artiklar, det är ett som är säkert. 

YAMAHA SUPERJET

När vi sneglar på Superjeten fastnar vi på detaljer som den nya bommen som inte bara har ett häftigt utseende lånat från tidigare eftermarknadsprodukter, men som även erbjuder en fiffig justering av bomlängden. Något som kan komma till pass när man lärt känna maskinen bättre och vill få ner tyngdpunkten mer. Ja det är mycket som vi kommer vilja utvärdera med denna maskin i sommar och det är först nu det börjar kännas på riktigt att detta kommer att ske. Efter att ha klämt och känt en del på Superjeten går vi mot kassan för att lösa pappersdelen innan vi stolt kan meddela att flottan av Sledtrax testmaskiner har fått en ny familjemedlem. 

Efter en genomgång av maskinen tillsammans med Johan var det bara kvar att lasta Superjeten, vilket vi utan problem kunde göra på 2 personer. Nu riktas tankarna snabbt mot att ta sig till vattnet för att få göra en första körning för sommaren. Häng med i kommande artiklar när vi går igenom hur det går för oss att lära känna denna nya Yamaha Superjet!

SUPERJET TEST

Kontakta din lokala Yamaha Handlare:

Yamaha Center Östersund

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen