Kontakta oss

Produkter

IVON Lights – Framtidens garagebelysning!

Förutom den faktiska skoteråkningen så spenderar den genomsnittliga skoteråkaren även en hel del timmar i garaget. Man servar, reparerar, tvättar och ibland bara tar en öl med ett gäng kompisar. Garaget används helt enkelt som en samlingsplats där man förenar nytta med nöje. Därför ska vi titta närmare på IVON Lights nya belysning med hexagon-mönster, som enligt oss tar ditt garage till en helt ny nivå.

Foto: Fredrik Andersson

Många timmar spenderas i garaget:

Vi skoteråkare är och har alltid varit en speciell målgrupp som ställer extremt höga krav på både våra fordon och vår utrustning. Inte så konstigt kanske, med tanke på att vi ofta lägger ett flertal timmar både i bilen för att nå närmsta fjäll men också åtskilliga timmar på själva skotern. Förutom den faktiska skoteråkningen så spenderar den genomsnittliga skoteråkaren även en hel del timmar i garaget. Man servar, reparerar, tvättar och ibland bara tar en öl med ett gäng kompisar. Garaget används helt enkelt som en samlingsplats där man kombinerar både nytta och nöje på bästa möjliga sätt.

Foto: Fredrik Andersson

Installationen då?

IVON Lights är ett svenskt företag som har sina rötter i Sundsvall. Deras produkt är enkel att montera med hjälp av de medföljande instruktionerna på svenska, samt är riktigt smidig att beställa eftersom produkten är perfekt måttanpassad för ett 1-bilsgarage (om du har ett tvåbilsgarage behöver du alltså två paket). För att montera produkten underlättar det om man har tillgång till en krysslaser och en gipsskivehiss, men om man är noggrann med tumstocken går det även smärtfritt att montera utan dessa verktyg.

Foto: Fredrik Andersson

Ta ditt garage till nästa nivå!

IVON Lights hävdar vänligt men bestämt att deras belysning möjliggör att gå “från garage till drömgarage”, och vi på redaktionen kan inte göra annat än att instämma. Produkten är perfekt för skoteråkare som spenderar mycket tid i garaget, men fungerar såklart även bra till fyrhjulings- och bilentusiaster. Det visuella intrycket i kombination med den extrema ljusstyrkan gör att denna belysning är väl värd sitt pris. Det går helt enkelt inte att jämföra denna belysning med vanliga lysrör, intrycket och funktionen blir något helt annat.

Läs mer om IVON LIGHTS

Köp din Garagebelysning

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen