Kontakta oss

Nyheter

JETHWEAR 2018!

Fredagen den 13. I vanliga fall en dag som bringar otur, men i detta fall en lyckosam dag då JETHWEAR hade bjudit in till smygvisning av 2018 års kollektion. Marschallerna var tända och i lokalerna bjöds det på bubbel och tilltugg. Häng med bakom kulisserna hos det Svenska klädmärket.

Efter en stunds mingel knackade Eric Nordström, grundare av Jethwear i glaset och höll ett tal där han pratade om Jethwears utveckling de senaste åren.
Utan tvekan har märket vuxit sig stort och blivit populärt i skotervärlden.

Eric tackade alla för stöttning och hjälp,och innan han öppnade dörrarna till visningen satte han igång favoritlåten som dunkade ur högtalarna medan vi alla nyfiket steg in i visningsrummet.

FÄRG, var det första som slog mig när jag blickade in i rummet. Nästa år blir det mycket färg i olika kombinationer. Det första ögonen sökte sig till var de nya Racetröjorna som låg fint vikta på en hylla. Renosa, gul, grön, svart och korall. Vindtäta med Jethwear logga på bröst, armar samt vid ryggens slut. Tomt fält upptill på ryggen för att kunna trycka namn samt startnummer.
Handskar kommer att finnas i tre olika modeller, lika färgglada som allt annat för att matcha.

Är en nyhet där handsken är något tunnare och insidan är prydd med silikon för bättre grepp. Handsken är även beklädd med touch-tyg på pekfingret för att kunna knäppa dom där fina bilderna på fjället. Kommer att finnas i fem olika färgkombinationer, berättar Eric.

EMPIRE GLOVE
“standard handsken” med lite grövre tyg. Kommer i tre olika färgkombinationer, svart/grå, svart/rosa och svart/gul.
Och så har vi POW GLOVE, en längre modell av empire glove, kommer dock enbart i svart.(Se handsken till höger på bild)
UNDERSTÄLL . L-1 (Lager1)
Kommer att finnas i dam och herr, både som onepiece och tvådelat. Dessa med nytt tyg som är uppbyggt av “porer” istället för ribbat tyg för att hålla luften på plats mot kroppen.

ENCORE BOOT
Nytt för nästa år att Jethwear lanserar skor!
Encore boot har dubbel boa och är givetvis vattentät. Kommer i helsvart.

 

Nu kommer kläder för barn! (Kan vi höra ett äntligen!?) Jag vet inte om ni har längtat men jag som har barn har verkligen efterlängtat detta länge.
JW KIDS består av overaller i färgerna rosa eller blå. 3 stycken i mindre storlekar 110-134. Och två stycken i något större storlekar 146-158. De mindre storlekarna är extra förstärkta ända från foten och upp till knähöjd medan de större storlekarna har förstärkning över knät. 80 grams foder för bra värme, och det har satsats rejält på reflexer i barnkläderna. Både i sömmar samt att det kommer vara reflextyg i jethwear loggorna så att barnen syns bra i mörker från alla håll. En superbra och VIKTIG detalj.

BLACK SERIES
En uppskattad serie bland såväl äldre som yngre. Lite rejälare kläder med 60 grams foder i byxor och overall medan jackorna har 80 gram.

På DAM kommer det att finnas två stycken tvådelade ställ och en overall i svart och grå toner med lila eller rosa detaljer.

HERR kommer i två stycken tvådelade ställ och två stycken overaller i grå/ svart och grön färgkombo.

JW SERIES.
JET BIB CARGO
I dessa byxor finns foder på speciellt utsatta ställen såsom knän och rumpa. Kommer finnas i fem olika färger.
Grön/grå, grå/lila, röd/grå, grå/röd och jetblack.

ALL DAY JACKET
består av endast skal och kommer att finnas i färgerna svart/grå och blå/svart.

PUFFER JACKET
Består av 60 grams foder och kommer att finnas i färgerna svart/grå, grå/röd, mörkblå/ljusblå.

TEAM JACKET
Även denna består av 60 grams foder och kommer i färgerna Mörkgrå/ljusgrå, lila och den tredje i två olika nyanser av röd.

De tvådelade ställen kommer i färgerna grå/rosa, lila/blå och blå/rosa. Alla damkläder har 60 grams foder.

Vill tacka Jethwear för en trevlig kväll och avsluta med att ge hela teamet en stor eloge för den nya kollektionen som verkligen imponerande på mig. Det är dessutom väldigt kul att se ett så sammansvetsat gäng som verkligen brinner för det de gör.

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen