Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN – UTVÄRDERING 509, JETHWEAR AMOQ

Hur har kläderna fungerat för undertecknad under vinterns alla äventyr. Står dem pall för det kalla minusgraderna, snålblåsten och snöfall och regn som träffats dess yta? Det har blivit dags att syna sömmarna på kläderna och utrustningen från 509, Jethwear & Amoq

509 Evolve jacka & byxa:

Denna storsäljare har inte gjort oss besvikna denna vinter! Med förbättrad passform och skydd, otrolig stormtätning och stretch och numera inbyggda knäskydd passar detta den breda massan av åkare. Det är vi beredd att hålla med om. Dessa snyggingar håller dig självklart både varm och torr de allra tuffaste dagarna.

509 Ether jacka & byxa:

Här snackar vi bäst på en ny nivå! Som tidigare nämnt är detta 509´s mest mångsidiga jacka och byxa. Med alla funktioner du kan tänka dig är detta så att säga ”värstingen” från märket. För undertecknad har det varit självklart att använda stället när det varit påfrestande förhållanden på fjället. Inte bara för de otroliga funktionerna utan också för den ögonfallande orangea färgen. Toppbetyg om Ni frågar oss!

509 Stoke jacka & byxa:

Med 509 Stoke jacka och byxa kan du vara säker på att en dag på fjället håller dig både varm och torr. Rörighet och flexibilitet har varit två av alla bra funktioner med denna kombo. Den är inte heller enbart snygg, den är också mångsidig på alla sätt o vis!

509 Freeride handskar:

Den nya designen med bättre passform och funktion får fem av fem toasters. Enkla att sätta på dig med kardborre samt förhöjda fingrar för fenomenalt grepp om styret. 509 Freeride handske är en grym handske för varma och torra händer med getlädret på insidan och Hipora®-membranfoder ihop.

509 Backcountry handskar:

Dessa handskar var vi på tidningen sugna på att använda i början av säsongen. De levde upp till förväntningarna och har varit paret handskar man tar på sig de lite längre dagarna i snön. I jämförelse med konkurenterna är det väldigt bra passform, slitage och bekvämlighet. De ligger definitivt högt upp på listan!

509 VELO Raid skor:

Sån bekväm sko för en dag på fjälltopparna! Sköna knäppen och en högt skaft ger stabil och följsam sko. Anpassad för den aktiva åkaren. Undertecknad är också såklart både varm och torr i dessa vilket gör denna sko till en tiopoängare.

SINISTER X7 IGNITE:

Dessa brillor gör hela skoteräventyret så himla mycket smidigare. Slipp imman och vätan i linsen med ett enkelt knapptrygg blir linsen ren och därmed passar dessa goggles perfekt under dagar med mycket snö och många fastkörningar… Enligt 509 är dessa glajjor ett av de mest avancerade på marknaden och det tycker vi på tidningen också.

JETHWEAR Mountain jacka:

Jethwear gör det igen! En grymt snygg och funktionell jacka till ett kanonpris. Massor av olika funktioner som sig bör, men undertecknads favorit har nog varit den fodrade lilla fickan. Som mobilen passar som handen i handsken i. Såklart håller den. Dig både varm och torr. Grymt gjort av Jethwear som tagit kundernas efterfrågan på största allvar.

JETHWEAR Grey Shell byxa:

I höstas skrev undertecknad att dessa byxor ”passar dem som är lite mer matglada med kula på magen”. Lite roligt då det faktiskt stämmer och kan bevisas av just undertecknad. Perfekt med de två dragkedjorna som gör att sidorna kan vidgas. Den är även helt fodrad med fleece genom hela byxan vilket har varit guldvärt de kallaste dagarna. Storsäljaren Crest Bib är bra, men Grey Shell är ännu bättre!

JETHWEAR Mile goggles:

Ett par pålitliga brillor med de flesta bra funktioner så som magnetisk lins, 3-lagers skumgummi och dubbel lins. Det kan alltså inte bli bättre egentligen. Den gula extralinsen som medföljer i paketet användes enstaka gång, men gör sitt i dåligt väder. Ett plus i kanten är nässkyddet som också följer med. Härliga och attraktiva goggles!

JETHWEAR Polar handskar:

Beredd att hålla med om att det är ett av de varmaste handskarna på marknaden. Håller definitivt händerna varma de absolut kallaste dagarna samt att det långa skaften håller snön borta. Till detta fantastiska pris är Polar en handske som gör sitt och som inte kommer göra dig besviken

AMOQ Flex jacka & byxa:

Bra pris, bra passform, bra design, bra ventilation är några bra-iga saker med denna kombon. Är man ute efter en snygg jacka och byxa som inte svider allt för mycket i plånboken är AMOQ ett mycket bra alternativ!

AMOQ Blade handskar:

AMOQs smidigaste handske för nästa äventyr på fjället. Slitstark handske under denna säsong som med sin höga kvalitet och ett dunder membran håller både vind och vatten borta från händerna. En ny handske på marknaden som absolut får godkänt av oss på tidningen!

AMOQ Vision snow goggle:

Även dessa brillor har briljerat med den magnetiska linstekniken. Allt blir så mycket smitare när man är ute och pumpar puder. Den flexibla ramen och den trippla vadderingen gör så att imma är ett minne blått. Ett plus är att man enkelt kan matcha dessa med sin outfit då de kommer i en mängd olika färger. En förbättrad skoterbrilla på marknaden helt enkelt!

AMOQ Airframe hjälm:

Lättviktig kruka som inte snålar på funktionerna. Den är väldigt bekväm på huvudet och funkar utmärkt för både motor-, cross- och skoteråkning. AMOQ själva anser att Airframe är en konkurrent mot storsäljarna och vi är beredda att hålla med efter denna säsong!

Köp produkterna hos din lokala handlare eller hos:

SLEDSTORE

AMOQ SPORTS

JETHWEAR

509

Glöm inte att prenumerera på Sledtrax Nyhetsbrev med chansen att vinna massvis med nya produkter varje månad

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen