Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN UTVÄRDERING DEL 6

Sista delen ur klädguiden är äntligen här. Många plagg har testats men vilka håller måttet? Häng med när vi kikar på de sista produkterna från KLIM som gått igenom Sledtrax hårda tester.

KLIM F3 Carbon Helmet ECE

KLIM F3 Carbon Helmet ECE

En rå och stilren hjälm från Klim i vårt tycke, med markant kolfiberdesign ger den intryck att klara det mesta! Den här krukan har något färre ventilationskanaler än sin storebror F5 men har fortfarande god ventilation. Det är nog marknadens lättaste ECE godkända hjälm och det märker man efter en hel dags körning. Stor öppning som passar grymt bra med Klims egna googlar, kan dock glipa lite med en del konkurrentbrillor. Ett bra köp enligt oss!

+bra passform

+rå design

+vikten

-blir glipa med en del konkurrentgooglar

Klim Powerxross handskar

Klim Powerxross handskar

En väldigt skön handske som har kvalitet rakt igenom. Klim är kända för premiumprodukter och denna handske är inget undantag. Skön passform med slitstarkt skinn på insidan gör att man får bra grepp. Lagom varm och passar perfekt när man lämnat transportsträckan och ska börja leka.

+Passform

+Slitstark

+Bra grepp

Klim Havoc GTX Boa

Klim Havoc GTX Boa

En favoritsko som egentligen är utformad för snowbike. Högt skaft vilket ger en stabil fot. Sulan är från Michelin och ger ett enormt stabilt grepp. Enkel snörning med boa systemet och passformen är galant. Man får ofta det man betalat för, denna sko är inte billig med är förmodligen den mest avancerade på marknaden. En favorit!

+Sulan

+Bekväm

+Stabil

-Priset

Klim Aspect 16 L

Klim Aspect 16 L

En lavinryggsäck från Klim med fack för spade såg och sond. Fläktstyrd utlösare vilket gör att man får flyga med ryggsäcken. Använd flitigt under året framförallt vid resorna till Kanada. Smart förvaring där man rymmer de nödvändigaste, typ extra handskar och goggles. Riktigt bra passform och justeringsmöjligheter. En lavinryggsäck i toppklass helt enkelt. 

+Skön passform

+Bra utlösarsystem

+Stilren och nett

Klim Powerxross Pullover

Klim Powerxross Pullover

En riktigt snygg skaljacka från KLIM, Gore-tex membran vilket gör att man slipper båda väta och blåst. Används mest under våren och fungerar lika bra som lifestyle jacka under vår, sommar och höst. Ett snygg jacka till vettigt pris!

+Stilren

+Passform

+Anpassningasbar

Klim Viper goggles

Klim Viper goggles

Sköna goggles med stort synfält, stabil ram och behagligt foam. Bra passform i de flesta hjälmar och snygg design. Ett par goggles som passar i de flesta hjälmar. Har används under våren och är riktigt imponerad över att de inte immat igen något alls.

+Stort synfält

+Skön passform

+Passar de flesta hjälmar

Klim Lochsa

Klim Lochsa

Värstingsuiten från Klim, tre lagers gore-tex som innebär extremt stor tålighet för väta samtidigt som overallen andas ut all svett.  Lochsa är väldigt lätt vilket gör att du får en stor rörlighet i den. Många smarta fickor b.la. en mobilficka och en hållare för din transceiver. Robusta dragkedjor och förstärkningar sittet på utsatta ställen. Helt enkelt en riktigt bra monosuit. Priset är något högt annars är det toppklass rakt igenom.

+Anpassad för aktiv körning

+Bra snölås

+Andningsförmåga och håller dig torr

– Något högt pris

6D Helmet

6D Helmet

En samarbete mellan 6d och FXR ger denna stilrena och mycket säkra hjälm. Då vikten på hjälmen är något högre är de lättaste på marknaden är det viktigt med att balansen är rätt. Här har 6d verkligen lyckats då hjälmen känns behaglig och ett par hundra gram tyngre är inget som jag märkt när jag haft på mig hjälmen. Passformen är behaglig och skulle olyckan vara framme så känns de skönt att veta att man har den säkraste hjälmen. 

+Säkrast på marknaden

+Grymt bra balanserad

+Stilren

– Priset

Köp produkterna på:

SLEDSTORE

SKOTERDELEN

Läs fler KLÄDGUIDER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen