Kontakta oss

Sledtrax testar

LYNX BOONDOCKER 600R UTRUSTAS

Lynx Boondocker 600R kommer i en minst sagt neutral utgåva vad gäller färgsättning till skillnad från många andra maskiner på marknaden som poppar i alla möjliga färger redan från fabrik. Onekligen väldigt läcker i helsvart men lite färggladare ska den allt bli med ny kostym och med lite godsaker från Modshop. Följ med när vi låter denna smällkaramell ta fart.

Dekalsättning LYNX

DAGS FÖR NY KOSTYM

När förslaget på dekalkittet från Swetown dumpade in i inkorgen var svaret enkelt – Klockrent, kör på! Produktionen var där med igång och dekalkitet dök upp lagom tills det var hög tid att hämta hem maskinen. Efter första provturen var det dags att dyka in i garaget för att påbörja arbetet med dekalerna. Bort med originaldekalerna och dit med de nya. Det är många pusselbitar som ska hitta sin plats därför börjar jag alltid med att veckla ut de olika arken med dekaler för att skapa en överblick om vart de olika delarna ska sitta innan jag påbörjar arbetet. Dekalerna monteras enkelt med hjälp av en gummiskrapa och värmepistol. Detta år var jag extremt noga med att värma dekalerna och speciellt i kanterna och hörn för att det ska sitta på plats. Några timmar senare fylld av värme och skrapande satt kostymen på sin plats och resultatet är vi otroligt nöjda med.

LYNX dekalkittad före produkter från MODSHOP

DAGS ATT DYKA IN I MODSHOPS VERKSTAD

Modshop har ett väldigt nära samarbete med Skinz och tillsammans har dem tagit fram Skinz produkter som passar Lynx något som vi på Sledtrax gärna vill visa upp och utvärdera under säsongen. Därför var det nu hög tid för oss att dyka in i modshops verkstad för att låta Lynxen uppdateras med ett par riktigt läckra bågar. 

Frontbåge från SKINZ/MODSHOP

UPPDATERING AV FRONTBÅGE

Originalfrontbågen är nu mer ett minne blott då Modshop monterat dit Skinz frontbåge som har deformationszoon. Minst sagt en rejäl frontbåge som skyddar fronten och under hela buken. Till skillnad från Rasmussenbågen har denna båge en skyddsplatta framtill för att öka skyddet i fronten ytterligare. Monteringsfästena som sitter innanför huven är gjorda för att deformera utåt för att inte pipan ska påverkas vid en krasch. Den är möjlig att montera tillsammans med bukskydd men en viss modifiering av bukskydd krävs. Finns färgmatchad med Lynx egna färger, i detta fallet Lynxblå som även synes på dekalkitet.

Frontbågen hittar ni hos MODSHOP

Frontbåge från SKINZ/MODSHOP

UPPDATERING AV BAKBÅGE

Hejdå originalbåge och välkommen Skinz Lynx Radien G4 DS3900 bakbågen. Denna bakbåge har lyfthandtag som är flyttat mer bakåt för att enklare lyfta maskinen. Det gör även att avståndet mellan baklyse och handtaget på bågen ökar vilket gör att uppbyggnaden av snö och is som är ett problem med originalbågen förvinner. Bakbågen är dessutom tillverkad i ett kraftigare material och är därmed mer rejäl. Även denna båge hittar vi i Lynx egna färger och vi kör på Lynxblå även här för bästa matchning.

Bakbågen hittar ni hos MODSHOP

Bakbåge SKINZ/MODSHOP

Vi ser fram emot att testa samt utvärdera dessa produkter under säsongen på vår Lynx Boondocker 600R och vi har en stark känsla av att vi inte kommer bli besvikna. Något som vi även ser fram emot är nästa inbokade besök på Modshop där fler godsaker kommer att monteras, det får ni helt enkelt inte missa!

Slutresultat efter dekalkitt och bågar från MODSHOP

Tveka inte att kontakta Modshop så hjälper de dig att anpassa din maskin efter ditt personliga tycke och smak. De har ett unikt utbud av produkter och hjälpsam samt tillmötesgående personal som besitter en enorm produktkunskap inom alla märken.

MODSHOP eller besök deras butik i Arvidsjaur på storgatan 91

Läs fler SLEDTRAX TESTAR

KONTAKTA DIN LOKALA LYNX HANDLARE:

E-SON

SN MOTORSERVICE

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen