Kontakta oss

Sledtrax testar

LYNX COMMANDER 900 ACE TURBO –  EN SÄSONG AV FINSK SISU SUMMERAS!

Under den senaste vintern har Lynx Commander 900 ACE Turbo varit undertecknads trogna följeslagare genom tuff terräng och vidsträckta snövidder. Denna kraftfulla skoter har inte bara varit oumbärlig för våra filmuppdrag för lek och pudersurfning, utan har också öppnat dörrar för familjeäventyr tillsammans med våran panorama pulka. Med sin imponerande dragkraft och smidiga hantering har den visat sig vara en pålitlig partner för både arbete och lek. Det är nu dags att summera säsongens alla intryck.

Filmuppdragen med en trogen Lynx Commander 900 ACE Turbo

När vi kastade oss in i säsongen med våra filmuppdrag var Lynx Commander 900 ACE Turbo en flitig arbetshingst. Dess kraftfulla motor och stabila chassi gjorde det möjligt för oss att fästa vår rigg och använda vårt nya filmsystem som skapat riktigt häftiga sekvenser under säsongen. Något  undertecknad uppskattar med commander´n är dess smidighet trots sin storlek vilket har gjort det enkelt att även få till lite mer komplexa filmsekvenser.

Familjeäventyr i Panorama Pulka

Men Lynx Commander 900 ACE Turbo har inte bara varit en arbetsmaskin – den blev också navet för flertalet familjeäventyr nu under våren. Med sin förmåga att dra tunga lass med sin 50 cm breda matta och lågväxel så har det gått galant att få med sig familjen ut med vår nya panorama pulka. Panorama Pulkan är dessutom en grymt härlig och följsam kälke som med sin prestanda och stötdämpning ger förstklassiga turer.

Med stora förvaringsmöjligheter baktill och en pakethållare som också fungerar stöd till ett skidställ kan man få med alla familjens leksaker ut till fjälls. Borgar för säkerheten gör både säkerhetsbältet och ISO-fix fästena. Att sedan kunna erbjuda sin passagerare att se ut i den vackra fjällvärd vi har är ett stort pluss i kanten.

Tillbehör och utrustning:

Under säsongen har vi också haft förmånen att använda oss av CT5 Powersport från CTEK för att säkerställa att vår Lynx Commander alltid var fulladdad och redo för äventyr. Enkel att använda och smidig att koppla på är CT5 Powersport ett  smart alternativ för alla som har en skoter med elstart. Med användning av CT5 från C-tek har vår Lynx Commander alltid varit redo för nästa äventyr, oavsett om det var en lång dag på fjället eller en snabb tur genom skogen.

En maskin att lita på

Efter en hel säsong med Lynx Commander 900 ACE Turbo kan vi med säkerhet säga att vi är extremt nöjda med hur den fungerat över säsongen. Nu, med en klump i bröstet, är det dags för oss att lämna över den till en ny lycklig ägare. Men samtidigt ser vi fram emot nästa säsong med enorm spänning, då ett garage ska fyllas av långtestmaskiner som ska sättas på prov av oss på Sledtrax. Vi säger farväl till denna fantastiska maskin med en stor portion glädjande minnen, men också med förväntan om vad nästa säsong har att erbjuda.

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala LYNX handlare:

LINDROTHS MOTORCENTER

MJM POWERSPORTS

TRAKTOR & HUSVAGNSSERVICE

CROSSFIX

LJUNGBERGS MOTOR

KALIX MASKINER

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen