Kontakta oss

Nyheter

MAPTUN LANSERAR NYA PRODUKTER

Maptun Powersports som är ledande inom tuning för powersport lanserar nu några nya spännande produkter och trim som vi på Sledtrax ser fram emot att testa senare under vintern.

Maptun Powersports har tagit fram en helt nytt Cold Air Intake men enkel installation utan att behöva hålborra i huven. Det nya Cold Air Intake har samma funktion som gamla produkten och är inom ramarna för både insugstempreturer och ljud och till alla trimsteg säger Saleds Manager Thomas Hellberg. Något Maptun blivit kända för är sin fina kvalité och här levererar man likaså en premium produkt där materialet är tillverkat i rostfritt stål och med en finish av pulverlack.

Maptun har även en ny funktion för MaptunerX och Yamaha Sidewinder

Numera slipper man momentet att plocka bort ECU/Styrdon vid programmering. MaptunerX kan programmera direkt i diagnosuttaget, Vilket gör det enkel och smidigt vid tuning.

Steg 1 & 2 flash släpps nu för Ski-doo 850 e-tec och 850 e-tec Turbo

Under föregående säsong har Maptun utvecklat och testat tuning för Ski-doo 850 e-tec och Ski-doo 850 e-tec turbo tillsammans med sina ambassadörer och återförsäljare och äntligen finns nu dessa två trimsteg för vår marknad. Något som vi kommer testa och utvärdera under vintern. 

Läs mer om alla nyheter på MAPTUN

Läs någon Sledtrax Artikel

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen