Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX KLIVER ÖVER TILL TIKI TRAILERS

I tre säsonger har vi kört med 4P som fungerat klanderfritt. Vi vill tacka 4P för några fina år men som med allt annat har vår resa nått sitt slut och ett nytt kapitel har just tagit vid. Vi har vänt blad och kommer från och med nu åka med Tiki Trailers bakom bilarna.

I vinter kommer hela TEAM SLEDTRAX dra enhetliga släpvagnar efter oss som är läckert straipade av vår sammarbetspartner Swetown. Modellerna vi kommer åka med är TIKI´S skotervagn TOUR & RACE 430 och TOUR & RACE 550 som till i år är uppdaterade och nu kallas Gen 2. Vagnarna är utrustade med bladfjädring istället för en stum axel. Släpen är utrustad med spring secure, vilket är en automatspärr på kåpan så att den inte ska kunna falla ner av sig själv ifall gasfjädrarna börjat bli slitna. En grymt fin lösning mot material och personskador.

TIKI har verkligen lyckats med designen och vid en första anblick känns vagnen riktigt välbyggd. Den har flera lastöglor invändigt, bland annat i mitten för att enkelt kunna binda fast maskinerna. Vagnarna går att få med en hel radda extra tillbehör efter eget tycke och smak. Vi på Sledtrax kommer köra med hel bakgavel och extra belysningspaket. Så ett tips från oss på SLEDTRAX är att du går in och läser om deras nya vagnar och tillbehör på TIKI-TRAILER

Nu väntar vi bara på att det skall falla tillräckligt med snö för att vi ska kunna koppla på vagnen, lasta skotern och åka ut för att möta vinterns alla äventyr! För precis som alla andra roliga tester, ska det bli riktigt kul att se hur dessa läckra TIKI Trailers vagnar presterar ute på vägarna.

Läs fler NYHETER

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen