Kontakta oss

Nyheter

SKI-DOO TILLVERKAS I FINLAND

Ända sedan 1993 har BRP varit ägare av Lynx som tillsammans med koncernsyskonet Ski-doo har dragit nytta av varandra genom åren med utvecklingen av skotrar. I Rovaniemi hittar man BRP fabriken som producerar Lynx snöskotrar och sedan en större investering åren 2008–2009 är fabriken toppmodern med hög kapacitet i tillverkningen. Inför 2020 är det återigen dags för stora nyheter hos BRP, SKI-DOO tillverkas i Finland.

Vi på Sledtrax har ställt oss denna fråga förut där vi undrat varför man inte kan bygga både Ski-doo och Lynx maskiner i Rovaniemi? Framförallt för att spara fraktkostnader och förenkla logistiken från Kanada på färdiga maskiner som tar mycket plats. Till kommande vinter kommer BRP även att tillverka Ski-doo´s maskiner i Rovaniemi för den europeiska och ryska marknaden.

2020 års Ski-doo får alltså lite mer sisu och det är en superkul nyhet samtidigt som det känns som det är rätt väg att gå, inte minst när man har miljön i åtanke. SKI-DOO tillverkas i Finland from nästa säsong.

Läs mer om SKI-DOO

Läs mer hos TILLVERKAREN

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen