Kontakta oss

Nyheter

NY PODCAST FÖR OSS SKOTERTOKIGA

Poddar är något som vuxit rejält de sista åren. I bilen, på bussen, i tåget, på jobbet, i hemmet nästan överallt och när som helst lyssnas det rekordmycket på poddcasts om allt från framgång till motgång, träning, resa, hälsa och spännande personligheter. Ja, man kan nästa kalla det för en podd-epidemi! Äntligen har det lanserats en podcast för oss skoteråkare. ”Snöskoterpodden” är podcasten där personer i skoterbranschen intervjuas. Allt från socialamedie-profiler inom sporten till företagare och branschfolk. En podd som dels handlar om skoterlivet men som också belyser och djupdyker i själva personerna som intervjuas. Helt enkelt en riktigt intressant och spännande podcast som vi på Sledtrax vill lyfta.

ERIK HOLMGREN

Snöskoterpodden startades för någon månad sedan och drivs av Erik Holmgren som har ett gediget intresse för skoteråkning och som till vardags arbetar som inköpare och produktutvecklare på en av branschens största eftermarknadshandlare. Varannan vecka släpps ett nytt avsnitt och i de tre första avsnitten har profiler som Ella Snäll, Eric ”Jethwear” Nordström och Jocke Rönnqvist intervjuats. Snöskoterpodden har vuxit i rasande takt och är redan efter de tre första avsnitten på 1500-2000 lyssningar per avsnitt.

I dagens avsnitt intervjuas vår kollega tillika partner Mattias Sandberg som driver Sledtrax. Mattias delar med sig av sin resa från när han bodde i Kanada under 10 månader och om hur han från den stora staden i södra Sverige flyttat till Östersund för att driva Sledtrax. Mattias avslöjar även en stor nyhet om Sledtrax framtidsplaner.

Så gå in och lyssna på avsnittet här: Snöskoterpodden

Snöskoterpodden hittar ni där poddar finns!

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen