Kontakta oss

Nyheter

ÖHLINS TAR FRAM SPÄNNANDE PRODUKTER

Sledtrax har varit på besök hos Öhlinscenter i Skellefteå. Vad passar inte bättre i guldstaden än att se vad Öhlins har på gång för oss skoterälskare. Micke på Öhlinscenter har ett stort fokus på utveckling av stötdämpare till snöskotrar, och det är här prototyperna skapas innan de går i produktion. 

Sledtrax träffade Micke i hans verkstad för att se vad de senaste nyheterna är för oss skoteråkare. Micke som är en stor pådrivande faktor inom stötdämparsidan från Öhlins har inte legat på latsidan utan visar oss flertalet spännande nyheter på fjädringsfronten. 

Öhlins som nästan enbart synts på skotercross banorna tidigare breddar nu sitt fokus och satsar på fler områden. I lössnösegmentet har efterfrågan ökat i lavinartad fart de senaste åren, och det är också där som Öhlins har massor av nyheter på gång till samtliga märken.

Premium stötdämpare av högsta kvalitet till en bra prisnivå för gemene man är tanken. I skrivande stund håller Micke på att ta fram ett stötdämparpaket till Arctic Cats superheta Alpha One. Den minst sagt speciella boggin som rörde om rejält i lössnösegmentet till i år kan snart uppgraderas på fjädringsfronten.

På bilderna ser vi de första prototyperna som testas fram för att garantera passform och kvalitet, precis vad Öhlins är kända för. Sledtrax kommer att återkomma till Öhlinscenter inom en snar framtid då det finns massvis av spännande produkter och nyheter, som ni inte vill missa.

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen