Kontakta oss

Nyheter

POLARIS INDY EVO – PERFEKT AVSTÄMD FÖR UNGDOMAR!

Alla skoterförare behöver en snöskoter som är ergonomisk och storleksmässigt anpassad för deras behov. Därför lanserar nu Polaris Indy EVO som är lägre och smalare än traditionella snöskotrar. Den sänkta dynan borgar för en lägre tyngdpunkt som ger stabilitet och inbjuder till fantastiska körupplevelser. Det låga, raka styret och gasreglaget ger tillsammans med de nydesignade skidorna en lätthanterad och lättstyrd snöskoter för alla ungdomar.

INDY EVO har individuell framfjädring som är utvecklad för stabila köregenskaper samtidigt som maskinen är lätt att styra. Stötdämparna är framtagna och kalibrerade just för denna fjädring. Tillsammans med den justerbara spårvidden skapas ett fjädringspaket som tillåter maskinen att utvecklas i takt med föraren.
Den beprövade Polaris 550cc motorn med fläktkylning levererar perfekt prestanda för målgruppen.
Hastigheten är elektroniskt reglerad till max 80 km/h men kan uppgraderas i takt med förarens erfarenhet och körskicklighet.

INDY EVO är tillgänglig i två utföranden, manuell start eller elstart.
Polaris kommer att erbjuda en mängd olika tillbehör till den så att varje förare kan göra sin skoter mer personlig och anpassad efter sina egna behov.
Maskinen kommer att finnas tillgänglig för provkörning under Polaris Roadshow med start i mars.

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen