Kontakta oss

Sledtrax testar

POLARIS RANGER 570 EPS – NÄR OFFROADÄVENTYRET MÖTER STADSTRAFIK

Hoppa in och håll i er, för vi på Sledtrax har precis fått årets första smakprov av Polaris Ranger 570 EPS – en UTV som inte bara är anpassad de tuffaste off-road-utmaningarna, utan även fungerar som ett smidigt pendlarfordon i stadens gatusnår. Låt oss dyka in i ett reportage med många positiva första intryck och upptäcka hur denna mångsidiga maskin kan ta dig var du än önskar, oavsett om det är genom gyttja och terräng eller genom stadens stressiga trafikdjungel.

FOTO: Niklas Sundin

Prestanda som duger till det mesta:

Polaris Ranger 570 EPS imponerar direkt då våra blickar möts för första gången, eleganta linjer möter ett aggressiv front och maskin skriker testa mig, och OH YEAH tänker undertecknad, det ska vi göra. Under huven hittar vi den pålitliga Prostar-motorn som levererar 44 starka ponnys. Med sin stabila fjädring och fyrhjulsdrift blir den ensligt grusade transportsträckan och äventyrets första sträcka inga problem!

FOTO: Niklas Sundin

Terränganpassning utan kompromisser

Polaris Ranger 570 EPS med sitt robusta chassi och låga tyngdpunkt ger mycket bra stabilitet och balans, vilket gör den till en idealisk sommarkompis för ditt off-road-äventyr. Med stor markfrigång och slitstarka däck tar Polaris Ranger dig igenom de vanligaste hinder såsom stubbar och sten samt skogsstigar utan problem. Efter någon kilometer längs skogsbilvägen testar undertecknad maskinen i några backar samt lägger in fyrhjulsdriften, enkelt färdas vi fram och servostyrningen gör maskin smidig även där de är som trängst.

FOTO: Niklas Sundin

Hur är förarmiljön då?

I cockpit på Polaris Ranger 570 EPS känns det luftigt och överblicken är tydlig samt att sätena känns både funktionella och bekväma. Kontrollerna är logiskt placerade och lättåtkomliga, vilket gör dem enkla att hitta även för den mest oerfarna föraren. Det finns tillval av värme- och ac-paket, för att garantera optimal komfort i alla väder. Instrumentpanelen med digitala skärmar visar tydligt all nödvändig information, som hastighet, bränslenivå och motortemperatur. Det finns dessutom flera anpassningsmöjligheter, som möjliggör att du kan modifiera displayen efter dina specifika behov och önskemål.

FOTO: Niklas Sundin

Smidighet i stadens djungel

Men låt inte Polaris Ranger 570 EPS terrängförmåga lura dig – den är även en imponerande pendlarfordon för stadslivet. Med sin kompakta design och smidiga manövrerbarhet gör den sig väldigt bekväm i stadens trånga utrymmen samt enkel att hitta parkering för. Dessutom erbjuder den generösa lastkapaciteten gott om utrymme för att transportera arbetsredskap, inköp eller vad du än behöver till vardagen.

FOTO: Niklas Sundin

En körupplevelse som förenar äventyr och nytta

Polaris Ranger 570 EPS kombinerar det bästa av två världar – den ger dig friheten att utforska mycket krävande terränger samtidigt som den levererar komfort och användbarhet för stadslivet. Med sina bekväma säten, förbättrad fjädring och intuitiva instrumentbräda erbjuder Ranger 570 en imponerande körupplevelse. Dessutom med massvis av olika tillbehör och anpassningsalternativ från Polaris som vindrutorna, tillbehör för hytten, flaket osv, gör Ranger´n det möjligt att anpassa maskinen efter sina egna specifika behov.

FOTO: Niklas Sundin

Hur sammanfattar vi då Polaris Ranger 570 EPS?

Avslutningsvis kan vi med säkerhet säga att Polaris Ranger 570 EPS är en sällsynt kombination av terräng monster och stadsglidare. Med sina imponerande off-road-prestanda, smidighet och användbarhet i stadsmiljöer ger den en körupplevelse som kommer att lämna dig med ett stort leende på läpparna. Så, oavsett om du vill utforska de vilda skogarna eller navigera genom stadens snåriga trafik, är Polaris Ranger 570 EPS redo att ta dig dit du vill – med stil och pålitlighet.

Köp din släpvagn hos TIKI

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några Sledtrax Testar

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

TORD´S MOTORSERVICE

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR

MOTORHALLEN

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

MINAB

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

HÄLLGRENS MOTOR

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

BIRGERSSONS BENSIN

POWERSPORT CENTER

SALAB

TRACK & TRAIL

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen